Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Mida Pixlit - ( 1300-1600 Total Up ).

Soovitatud postitused

Tere ! Mõned teavad mind võibolla ajast heiroke. Mõned ajast Sasuke, aga see pole nii tähtis. Täna esinen teile nimega " LiveBoy ".

 

Sisukord:

1.1 Sissejuhatus

1.2 Minust

1.3 Kasutaja

 

 

1.1 Sissejuhatus

 

Selle teema tegin ma alles nüüd. Pikkaaega mõtlesin, et kas tasub teha jne jne. Algne kasutajanimi oli " Tapan_lehma ". Mõned siint teavad seda kasutajat selle nimeall, kuid nüüd kui on võimalus uuesti nime vahetada, vahetan kindlasti ära ;) Märgin ära ka selle, et kasutajaga pole kunagi botitud, ega ei kavatse ka ;)

 

1.2 Minust

 

Olen 16-aastane noormees, kes käib koolis veel. Tööle ei tahtnud peale põhikooli veel minna, kuna sealt saaksin vaid tööpaberid kätte ( Paberite all mõtlen, näiteks keevitaja,tisler,freesia ). Varem käisin Mustvee Gümnaasiumis, kuid seal lõpetasin põhikooli ära ning tulin Lääne-Virumaale e. Rakveresse. Nüüd käin Rakvere Ametikoolis, mis on märgatavalt hea kool. Eriala, mis valisin on It-Spetsialist. Elan Kadrinas, mis on Rakvere küljeall. No, mida ma veel räägiksin..Midagi polegi enam rääkida. Keegi teada midagi tahab, küsige. Aa jah...Tüdruk on olemas ning pole pede.

 

1.3 Kasutaja

 

Kõige esimesed pildid, mis ma leian oma kasutajast oleks sellised:

 

90xcee.png

2urvw9w.png

 

Praegune levelite pilt:

2hpuf03.jpg

Panga pilti ma praegu ei pane, kuna seal pole midagi huvitavat...

 

Teema lõpetuseks ütleks, et private on friends...Kui keegi tahab lisada/saada sõpradeks, siis pm või teemasse kiri. Sõpru oleks vaja küll :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Kui sul igav siis lisa m6mmibarni.

Suht normaalne kasutaja, aga total up !!!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

normaalne acc .

mis comb ?

6p


sadwa.jpg

 

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Sebi mage 94+claws.

V lihtsalt scim+dds, hea ja ilus pk acc.


(09:10:41) <+P________H> tra loxid ajast maas

(09:10:43) <+P________H> see on anekdoot

(09:10:45) <@tauri666> o

(09:10:49) <@tauri666> tänapäeval emal munnid?

Untitled_3.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

mm, mis su nimi on?

Tbh, elan ka kadrinas..

 

Kui ei taha siin öelda, pm-i! :)

 

Edu Rsis muidu!


"Dream as if you'll live forever, live as if you'll die today."

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Tänane kuupäev on: 19. Oktoober

 

Tere vahvli seltskond. Tänane päev möödus suht normaalselt. Kahjuks ei saa ma lisada pilte siia runescapest, aga võin natukene muud teemat ka ajada siia. Olen pannud tähele, et paljud on sedasi teinud, niiet paha see ei teeks. Hommikul kell 6 läksin pesema ning siis ruttu bussipeale. Ootasin bussi ning kui tuli, siis läksin järjekorda ootama. Järsult tunnen kuskilt rämedat sellist kuse lõhna. Üks joodik tuli bussipeale, kes oli ennast täis sirtsutanud. Eks igalühel ole omamood. Mõni laseb läbi pükste, mõni võtab välja.

Koolis oli suht mõttetu.7 ja 8 tund magasin pealmiselt, kuna oli selline uni et annab olla. Kui tunnid lõppesid, tõmbasin jälle bussijaama ootama. Üllatuseks sain veel teada, et 1.4k oli pangakontole tulnud ning sain teada, et 2x 1GB mälud tulevad läpparile ära.

Eks igaüks võtab järeldust nüüd siin sellest minu jutust. Ma proovin järgmine kord midagi targemat pläterdada, kui on juhtunud midagi paremat :D Aga tänaseks aitab küll.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Tänane päev on : 20.Oktoober

 

Niisiis ma tervitaks teid jälle ! Täna jällegi ei saa mingeid pilte runescapest, kuna pole lihtsalt aega mängida korralikult. Kui tuleb vaheaeg, siis ikka tuleb pilte aga aitab sellest jutust.

 

Täna siis oleksin bussipeale hiljaks jäänud, kuna ei ärganud üles õigel ajal..6:46 pesema. Pesin kella 6:55 ära..Riidesse,läppar kotti jne ning minekut. 7.00 astusin korterist välja ning pidin jõudma bussijaama, mis asub umbes 1 km kaugusel. 7.05 väljub buss, kui kedagi huvitab ;) Bussipilet päevas on 26eek. ( Edasi-tagasi kokku ) Igastahes koolis sai suht nalja küll, aga pealmised naljad magasin maha kurat võtaks ! :D Magasin kahes tunnis sügavalt nagu mulle öeldi. Õpetajad pidid mitu korda röökama, enne kui tõusin. Igastahes aitab sellest. Räägiks, kes meile koolis rääkimas käis.

 

Nimeks oli tollel mehel Hann või Henn. Igastahes msn on tal [email:25u051tn]sarviktaat@hotmail.com[/email:25u051tn]. Ta oli selline lahe arvuti alane inimene. Saali kogunesid terve 3 aasta arvutit õppivad kursused. Isegi õpetajad tulid ;P Tegi palju nalja seal ees, häkkis oma koju arvutisse, viskas muusika põhja kodus ning naine helistas talle kohe, et mis toimub :D Aga jah. Muidu asjalikust rääkis ka, aga see polegi nüüd nii tähtis.

 

Rääkisime ka operatiivsüsteemidest. Operatiivsüsteem on see, mis on sul arvutil peal. Kas linux,mac või Windows. Ubuntu jne ei viitsi välja tuua, kuna need on veel vähe levinud. Igastahes ise eelistaksin kõige rohkem Windows Xp Home Edition, kuid praegu läpparil peal Windows Vista Home Premium. Ma ei mõista Microsofti põhimõtteid. Milleks luua Windows 7, mis tahab samasuguseid nõudeid nagu vista. Okei, ei võta palju ressursse, aga sellepoolest ei meeldi ta mulle. Xp ei taha mingit võimsat arvutit. Kui ostsin omale läppari ( Mis oli 2 aastat tagasi ), siis oli see alles kõva sõna. Nüüdseks on poole võimsamad peale tulnud. Tulnud mitme gigased videokaardid ja kõvakettad, et oeh..Mõni võiks rääkida ka mis operatiivsüsteemi ta kasutab. Aga seda mitte siin teemas, vaid pm-is või msnis.

 

Igastahes tänaseks aitab jällegi. Natukene muud juttu lisasin ka , mis pole vist väga põnev. Oleks rääkinud muust, aga ega see teine jutt poleks huvitavam olnud. Edu ja jaksu teile !

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Teinud isikuliku alafoorumi alla teema või blogi siis kui sa rsis pilte ei topi >_>


Kas sa ise ka mõistad, millise idioodi mulje sa endast jätad? Siin internetis mölisemine on nagu paraolümpia, isegi kui sa võidad, oled ikka hälvik.

- mine arene oma parooliga edasi.

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Kui mõni moderaator VIITSIKS muuta teema pealkirja ära, siis ma oleksin tänulik. Uueks pealkirjaks Mida Pixlit - ( 1300-1600 Total Up ). Pilte natukestest arendamistest pärast poole. Need tänapäeva moderaatorid ei tee mitte midagi. Saadad pmi ilusti ära ning palud, kuid nemad deletevad selle lihtsalt. Gf vahvel..

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

2i6jcqt.png

 

Tänane Päev: 30.Oktoober

 

Räägiks natukene nüüd kasutaja treeningust. Olen selle vaheaejaga arendanud Strenght level 92 välja. Pole ma mingi pker. Proovisin f2p pker olla ning sain ikkagi lutti suht. Nüüd nagu näete ajasin Attacki 70-le, et kanda whippi ja ss-i. Neid on vaja kanda vahel ikka.

 

Terve see vaheaeg on olnud suht feil. Pole viitsinud eriti rsi pelada ka. Vaheaeg on vedanud sitalt siiski. Aga nüüd on halb....

 

PS MODERAATORID: Muutke palun teema pealkiri ära. Mida Pixlit - ( 1300-1600 Total Up ). AITÄH !

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.