Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Jalgrataste suurkogunemine laupäeval, 3. oktoobril!

Soovitatud postitused

Jalgrataste suurkogunemine

 

AKTSIOON / 3.OKTOOBER 14.00-16.00 / VABADUSE VÄLJAK

 

Festival Plektrumi üleskutse “Sõida jalgrattaga!” lõpetab laupäevasel, 3.oktoobri päeval suurkogunemine Tallinna südalinnas Vabaduse väljakul, kuhu on kutsutud iga rattur, väike või suur, võidusõiduratta või linnakruiseriga. Mõte on tulla korra kokku ja olla nähtav nii linnarahva kui autode jaoks ning jätta maha märk enda olemasolust Tallinna igapäevaelus.

 

Viimase jaoks paigutame kõik kogunenud ratturid kindla skeemi alusel väljaku erinevatesse paikadesse, et linnulennult moodustuks üks suur inimestest ja ratastest valminud jalgratast meenutav skulptuur. Seda pildistame ja filmime Jaani kiriku tornist. Nii on kogu aktsiooni eesmärk olla suurelt nähtav ja teha ka ratturite endi vahel selgeks, kui palju neid siiski Tallinna linnatänavatel liigub. Muidugi on üritus koht tutvuste tegemiseks, oma ratta näitamisteks ja sõidukogemuste vahetamiseks. Kirikutornist tehtav pilt saadetakse laiali pressile ning lisatakse hiljem tervikanalüüsi, mis kajastab Plektrumil toimunud jalgratturite positsioneerimise aktsiooni tulemusi ning veebi kaudu kogutud pildi ja teksti materjali.

 

Hea rattur! Kui sa isegi oled oma kaherattalise sõbra pannud kuuri, keldrisse või garaaži talveunne, ärata ta korraks üles ja tule kohale! See on enne rattasõidu hooaja lõppu viimane kord tulla kokku ja teha ennast tõeliselt nähtavaks.

 

lisainfo:

[email:1gbnhpja]jalgratas@plektrum.ee[/email:1gbnhpja]

Plektrum Festival 2009

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Väga lahe üritus kujuneb tulla. Ise aga ei saa osa võtta kuna ratal on kodarad lahti ning parandusse ei hakka see aasta enam viima.

 

Aga vb tulen vaatama.


Ainuke ja õige MSN: ollu091@hotmail.com

 

133x40.png

 

n363988578098_3795.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.