Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: Tavaline main

Soovitatud postitused

Tere!

Kasutajanimeks on Kapsas115. Annan odavalt ära, sest pole juba aastaid aktiivselt mänginud RuneScapet. Välja arvatud selle suve juulis, mil olin isegi Metsavendade klannis. Mõned warid käisin, ja siis ununes üldse Rune ära.

Pole enam mängutõmmet absoluutselt. Müügi põhjus on et mul on soov osta Semi-DigitalSLR kaamera. Ning kui keegi kardab et ma olen scammer, või mida iganes, siis ostja saab kõik paroolid kaasa. Esimesed paroolid jne. Ostjale võin anda oma telefoni numbri, elukoha - mida iganes. MSNiks on siis *******

Pakkuge väga julgelt! ;)

Aa, ja siis väike pilt ka:

http://i27.tinypic.com/4vsbjb.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Sorri, aga mõni aasta tagasi, sain mina selle kasutajaga 2 kord scammi.

Esimest korda, maksin 10M runescape rahas selle kasutaja eest, loomulikult tiriti kasutaja tagasi.

Teist korda, saatsin talle raha, ja võeti jälle tagasi.

Kasutajal polnud siis veel 99 cookingut.

Pole küll otseseid tõendeid nii vana asja kohta, aga lihtsalt hoiatuseks teistele, et kasutage kindlasti mm-i, ja vaadake et andmed oleksid õiged.

29p9m4x.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.