Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Supermani äri

Soovitatud postitused

Author of the topic Postitas

Tehingud käivad ilusasti ja keegi pole pidanud veel pettuma.

Nüüd on rsbots uuesti üleval ja töötav, nii, et kõik Te kellel on soovi soetada auth, siis andke teada!:)

Kuna ma olen nüüd ka mode, siis ma usun, et usalduse probleeme ei tekki(tegelikult pole kunagi tekkinudki)

Have fun!

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Ostsin ka siis SW authi. Väga hea :)

Jaga seda postitust

Postituse link

Tänaste sündmuste põhjal võin öelda, et MINU authid on ikkagi kindlalt paigas ja ma müün neid jätkuvalt edasi.

Veel võiks öelda, et tõesti pole mõtet osta teiste kasutatud authe, kui saate need natukene odavamalt, sest nagu näha, siis on alati oht, et need võivad banni saada.

Ostes minult võite kindel olla, et need authid ei lähe mitte kellegile edasi, ning ainult Teie kasutate seda.

Cheers,

S

Jaga seda postitust

Postituse link

Mul on endal ka 1 auth, mis on failed. Pizzamaker ja ma pole seda vist isegi kordagi kasutanud.

Saada supporti kiri, kui kaevata tahad, kuid ma kahtlen, et MINA selles süüdi olen, et su auth failed on.

Viitan sellele, et sul on 0 tehingut ja sind on raske uskuda

Ei taha olla ebaviisakas, kuid arvan, et, kui sa väidad, et sa pole seda kordagi edasi müünud, siis on seda raske uskuda:/

Jaga seda postitust

Postituse link

miks ma peaks seda edasi müüma, mida kuradit? tahan et see auth banned saaks? see on küll natuke imelik jutt. Sina ostsid authi mulle ja siis proovi ka neilt (rsbots.net tontidelt) küsida et miks banned. Nad kinnitavad et seda on kasutatud aind minu IP pealt aga mingi muu põhjus peab olema et see on banned. VB ei olegi sina selles süüdi aga sina ostsid selle siis küsi ka neilt miks.

Tänud tähelepanu eest

Jaga seda postitust

Postituse link
Mul on endal ka 1 auth, mis on failed. Pizzamaker ja ma pole seda vist isegi kordagi kasutanud.

Saada supporti kiri, kui kaevata tahad, kuid ma kahtlen, et MINA selles süüdi olen, et su auth failed on.

Viitan sellele, et sul on 0 tehingut ja sind on raske uskuda

Ei taha olla ebaviisakas, kuid arvan, et, kui sa väidad, et sa pole seda kordagi edasi müünud, siis on seda raske uskuda:/

Ma usun teda. Mismõttega ta tuleks lambist süüdistama sind sellises asjas?

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Tõsine sorts offtopicu eest aga reaalselt kena account ikka.

Ajaa, siis üks küsimus oleks veel et millega see wc 100 tuli ?

TTTTTTTTTDDDDdgg.png

Putsi see päev, see tund, see faking aasta, kui uksel seisame tervitades euro saasta!

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
kui skill cape peal sis ongi 100 :P

Aa,okei :D

TTTTTTTTTDDDDdgg.png

Putsi see päev, see tund, see faking aasta, kui uksel seisame tervitades euro saasta!

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

mis su msn on?:)

"I'm not saying I'm gonna change the world , but I guarantee that I will spark the brain that will change the world." Tupac Amaru Shakur 1971-1996

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.