Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Eesti Vs Braziilia sõpruskohtumine- praegu 0 - 1

Soovitatud postitused

Seis oli jah vaid 1:0, aga miks oli vaja eestlastel nii palju tõmmelda? Eriti Pareiko, no kurat Luisao kogemata läks jalaga pihta, Pareiko peab ikka näitama, kes on boss?! Ja Robinho ei soovinud ka ju kohe alguses midagi halba, mänguline olukord. Brassidel ainult Kaka ja Maicon tundusid närvilisemad. Eriti üllatas, kui rahulikult suhtus Fabiano, kuigi meest võeti päris mitu korda seljatagant maha ja teades teda, on ta palju närvilisem kui Kaka js.

Olgu, Alves ka puhas poiss polnud, aga ikka ei meeldi küll, kui keegi naglad ees tagant maha niidab. Mängu ilu polnud, sest kui midagi brassid üritasid võtsid eestlased füüsilisusega maha, ei midagi huvitavat. Ja ma mõistan kohati brasse, ega mõnus ei ole küll, kui keegi koguaeg särgi otsas rippub või tagant kossi taob. Aga see on meie tase.


sig.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Minu meelest oleks brasiilia mängijad vähemalt 2 olukorras punast kaarti väärinud, tõmbasid tagant jalad alt, pall on juba 5 meetrit ees... kohtunik andis suulise hoiatuse ainult.

 

äh, See Rootslasest kohtunik kohtlased kovimaa poegi nagu primadonnasid.

It sucks, maaaaan.


Miski pole eales nii halb, et ei saaks halvemaks minna. - Murphy.

- - -

MaSu on läbi, nüüd on TäPe (täitsa piixus), varsti on PuPu (puhta piixus>)

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.