Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0
Jälgi teemat sisse logides  

Turvakood telefonil!

Küsimus

4 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0
Kas keegi teab kas on võimalik muukida lahti telefoni vana turvakood, Telefon mul nokia6267, ma apnin kunagi talle turvakoodi, aga enam ei mäleta seda, kas annab kuidagi muuta seda? Suured tänud!:)

 

Ntks Sim kaardil on siuksed asjad nagu PUK1 ja PUK2 kood vms. kui selle sim parool 3korda valesti paned ja kui PUK1 6igesti paned ( see asub SIM kaardi peal) siis peaksid telefoni sissepääsema ja siis saad oma parooli ära vahetada :)


2uo3q6q.png

ja kõige ennem muidugi mõtlesin et jumal on meid õnnistanud monkey madness questi õpetusega vms.

:D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0

Sain eile hakkama just oma nokia 2730 muukimisega. Politsei leidis selle ühest pandimajast ja tagastas mulle. Turvakood oli muudetud ja telefoniga ei saanud midagi teha. Hankisin datakaabli, et ise muukida ja asi osutus palju keerulisemaks kui oskasin arvata, aga sain hakkama. Arvuti ei leidnud telefoni kaabli kaudu üldse ülesse. Nokia Pc suit ütles, et ei leia telefoni, veendu, et see pole lukkus. Esimene eesmärk oligi arvuti ja telefoni vahel ühendus luua.

 

lõpplahendus tuli tänu ühele foorumile, kust saab vajalikud proged " Phoenix_2010.8" ja "Navifirm" edasi mässasin nende programmidega oma 10 tundi kuni lõpuks telefoni tööle sain. Muidugi tuli vahepeal eraldi drivereid otsida jne.

 

Foorumi link http://www.symbiantalk.net/showthread.php?20542-How-To-Flash-Dead-Phones-Using-Phoenix-Or-JAF-Service-Suite

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.