Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Minu Tööd.

Soovitatud postitused

Author of the topic Postitas

Nagu watermark, mina küll suudan, mis ime ekraanid teil on et te kõike teisiti näete :D? Mul läppari LCD.

Seal gradient, ~48% on ainult blurritud kergelt.

Che, see küll polnud asja kohane, nagu mul poleks halvemaid...

2ds75z.png

=^.^=

Jaga seda postitust

Postituse link

Kui aus olla siis siin foorumis on väga vähestel inimestel enamus töödest head tööd ja sina ei kuulu kahjuks nende hulka. Oled siiski üsna algaja. Mitte et mina parem oleks, but lets face the truth.

Nii see mõeldud ongi et kirbu sitt, kui ma oleks oma käega saanud seda kirjutada siis sa poleks seda isegi mitte märganud :).

@ Che

Mitte ma ei karda vaid ma tean inimesi kes on minu töid varastanud ja välismaa foorumites need enda töödeks tembeldanud ja siiski see on minu kasutajanimi. Aga õpi kirjutama :)

2ds75z.png

=^.^=

Jaga seda postitust

Postituse link

Mitte ma ei karda vaid ma tean inimesi kes on minu töid varastanud ja välismaa foorumites need enda töödeks tembeldanud ja siiski see on minu kasutajanimi. Aga õpi kirjutama :)

Palun anna mulle link kus kegi on endals SINU sina endale signaks pannud (H)

Jaga seda postitust

Postituse link

Kuna mina ei lase endale pähe istuda siis saatsin modele kirja, et ta ütleks talle et ta maha võtaks või kui ta seda ei tee siis et mode ise selle ära teeks.

epvp*artists

On muidu foorum.

Ja siit foorumist hiljuti pidin sama tegema kuna üks rottis järjekordselt mu signa.

2ds75z.png

=^.^=

Jaga seda postitust

Postituse link

What a fail, aga täiesti võimalik oli aru saada arvestades eelnevat teemat :D .

Aga kuna mõned ei saanud aru siis:

Kuna üks jobu rippis mu signa ja ma ei lase endale pähe istuda, siis saatsin modele kirja, et ta ütleks tollele jobule, et ta sig maha võtaks või kui too jobu ei tee seda, siis mode seda ise teeks .

2ds75z.png

=^.^=

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.