Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M:rs2 mille

Soovitatud postitused

lollakas ei müü 25 ea müün 40 ea.

 

ära küll nii ebaviisakas ole,kui sa müüd siis pead panema hinda ette kus kirjas palju ea muidu hinda pole oi siis on see tasuta jms.


Lahkun foorumist põhjustel sest vanaema haige ning too haiglas.

Varsti tulen tagasi oodake mind kõik!:)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

irww ei soovita see vennike tuleb ikka tagasi.......:D Vennal on mingi sitaks kasutajaid........mingi mattmaloney0, membership, 0eili0,kailis10 vms. jne... Totally busted...joumees on ka tema acc nagu näha.......muuseas kui mõni mõde seda näeb paluks ära kustutada tema poolt mulle pandud tehing mis eelmine kord topelidentiteedi sõimamise eest pandud teise kirjeldusega.....EDIT: Leidsin selle teisest teemast:

võrukas tundub omavat topelt identiteeti membership and matrix112 and eesti runesc and audy100 and kallis98 and mattmaloney0 and 0eili0 and hull lara and rsmill and vanamees and tarvota and (nike) and ingman and rune scimmi and Dj disc and sonysony and phpbb and Respect and omafoorum and RateMeesRuulib and võrukas -ga või logisid lihtsalt 1 arvuti tagant juhuslikult sisse. Busted? Busted! Busted?!!

pange noobile ip range ban õige eriline lamer

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.