Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Uus Pure Clan. Aex.

Soovitatud postitused

VIP
a okei sorry.

Soovitan liituge liituge

me omame dejavu ära ma tean :D

meil on 1 ranged 99 inimene 2tükki ranged 80+ . vaevalt.

Kas sa ise ka mõistad, millise idioodi mulje sa endast jätad? Siin internetis mölisemine on nagu paraolümpia, isegi kui sa võidad, oled ikka hälvik.

- mine arene oma parooliga edasi.

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Sa oled vist päris pettunud ,kui ma ütlen ,et ma ei saa tulla :D

pmis lubasid mind essnana maha lüüa :D

pigem sa ei julge tulla. Sitakott

Kas sa ise ka mõistad, millise idioodi mulje sa endast jätad? Siin internetis mölisemine on nagu paraolümpia, isegi kui sa võidad, oled ikka hälvik.

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
pühapäeval 12.00 -16.00 saan

esmaspäev-neljapäev 11.00 -19.00 saan

REEDE -EI SAA

LAUPÄEV- EI SAA

Nii et ole vait kui sa midagi ei tea (H)

Kordaks seda sama mis mu avataril :D

sa ei saa seda elusees korrata, kuna sest sa oled esimene kes k0 saab + dm sa ei julge teha. so u cant

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas
dm pole skill btw.

se lihtsalt kummal paremad statsid lol.

Ja kellel on paremad statsid?

Sul?

Milles küsimus? miks sa tahad dmi kui sa oled mingi 13 cb suurem minust?

Täpselt minu sõnad, et dm pole PK SKILL, vaid stats. Kui sama combat oleksite, siis veel. Aga jah, eks me näe. K6ik võib juhtuda :cool:

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
dm pole skill btw.

se lihtsalt kummal paremad statsid lol.

Ja kellel on paremad statsid?

Sul?

Milles küsimus? miks sa tahad dmi kui sa oled mingi 13 cb suurem minust?

lmao . are u kidding me ? Tahad õelda, et clan pk on skill ? Lmao .

Ega statsid ei oma see on skill . Mix sa siis edge pk vid teed ? see pole pk skill ju . see ei näita midagi .

Fail .

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
Täpselt minu sõnad, et dm pole PK SKILL, vaid stats. Kui sama combat oleksite, siis veel. Aga jah, eks me näe. K6ik võib juhtuda :cool:

1. Oot mida sa ajad? Stats on skill ja Dm pole pk skill? Kaks venda teevad DM kellel samad statsid,inv,armor teine omab ära ja ta sai sellepärast owni et statsid? Pigem vast rohkem skilli...

2. Kuda ta saab sust 13 combatit suurem olla kui su avataris oli ta CB orantsilt mitte punaselt?

3. Aex on sitt.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
1. Oot mida sa ajad? Stats on skill ja Dm pole pk skill? Kaks venda teevad DM kellel samad statsid,inv,armor teine omab ära ja ta sai sellepärast owni et statsid? Pigem vast rohkem skilli...

2. Kuda ta saab sust 13 combatit suurem olla kui su avataris oli ta CB orantsilt mitte punaselt?

3. Aex on sitt.

nad olid hillis sellel hetkel ja fight oli 3vs7 .

See vend on naq über kettas, ise killi ei saanud .

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Mida te solvate Aexi siin. Ffs pange warn TumPz-ile.

See pilt on minu tehtud.

Piirang on 50+ nüüd. Alla selle sisse ei saa :) Päris toredad tripid meil juba, eelmisel oli 8inimest. Liituge julgelt.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Imelik, TumPz mida te reostate meie teemat? Mingid debiilikud olete? Oleme me teinud teile midagi? Ise tulite kallale meile. Ja mitu korda ma olen öelnud, et meid ei olnud 7 tükki, vaid 5. Seega asi oli 3vs5.

sorri aga ma ei saa ma pean järjekordselt vastama. Teid eiolnud kohe kindalsti 5 selhetkel kui me peale tulime, kuna ma tean seda ise, ma olin teie cc. Aga njh. Edu teile homsel waril

Teiseks, Kui sellist lolli ila aetakse suust välja naq, et dmil pole skilli ja, et clan pk näitab skilli siis sellele peab ka vastama. So dont be mad

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
ols kle.

viitsid arvutada kui ma lvl 50 mis mu hp oleks? mul hp 46 or 47 oli str 56-57 ei m2leta peast :D

att 40

siis su Hp on 59 ja stre 70 :) tean sest tegin sammasuguse useri...juhul kui pray ja def j22b 1 rangted ja maget ei tee ja ei kasuta pc or sw...

kui sats samma ja dm siis asi l2heb lucki peale v2lja suht ...aga v6in k6ikke juhtuda oleneb kes rohkem saifib vms ...ja edges 1v1 seal on vaja skilli :P, aga et kuskil hillsides folowda ja siis atackida kambaga sellega saab igayks hakkama ...

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.