Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Rsbots.net õpetus

Soovitatud postitused

VIP

Rsbots.net õpetus

 

Kuna nii mõnelgi oli küsimusi, kuidas botti tööle saada või kust seda üldse saab, siis otsustasin selleks siia teema teha, et kõigil oleks arusaadav.

 

Esmalt peate teadma, kas teil on java installitud. Selleks peate minema järgnevale leheküljele Java Verification Page. Kui ütleb, et teil java puudub, siis vajutage ''Download Java Now'' ning kui ära tiritud, siis ka installige.

 

Kui java olemas, siis peate minema leheküljele RuneScape Cheats, Hacks, Bots, Autos, and Macros | RSBots.net ning sealt Support - Download Clienti alt boti tirima.

 

opetus1.png

 

Kui ära tirisite, siis extractige bot lahti (ise kasutasin selleks WinRARi). Järgnevalt on teil olemas file nimega ''botclient'' ja file, mille tirisite nimega ''botclient.zip''. Viimast pole teil enam tarvis ning võite maha lasta. Nüüd minge file ''botclient'' ja vajutage seal oleval filel ''install-windows'' ja installige. Seejärel vajutage ''compile'' ning oletegi valmis automa.

 

Et boti tööle panna tuleb teil valida üks ''run'' filedest folderist (ise kasutan ''run''). Nüüd peaks teil ees olema järgnev aken, kuhu saad sisestada erinevate botide authe kasutamaks neid.

 

aken1.png

 

Kui auth lisatud vajutage ''continue'' ja ette tuleb aken, kus saate valida vajalikke seadmeid. Edasi valige ''add bot'' ning sealt ''signed'' variant. Kui tahate, et bot teie kasutajat ka meeles peaks, siis saab edasi valida ja salvestada ka kasutaja. Mina isiklikult boti ei pane pause tegema, vaid teen ise manuaalselt, selleks ka ''set break times'' aknas panen ''finish''. Kui soovite, et bot teeks pause, siis lisage sinna ajad. Oletegi valmis botima!

 

Hetkel on olemas kaks tasuta boti ning ülejäänute jaoks on vaja auth soetada. Authi eest saab maksta telefonitsi või läbi PayPali. Kindlasti on ka mõni teine variant, kuid pole kursis. Ise oman hunting boti ning soovitan kõigile.

 

Boti plussid:

  • kiire update juhtkonna poolt[/*:m:1m14dz9s]
  • lahendab enamus randomeid[/*:m:1m14dz9s]
  • kõik clickid on suvaliste koordinaatidega[/*:m:1m14dz9s]

 

Probleemide korral võimalus küsida abi rsbots.net foorumist leheküljel RSBots Forums | RSBots.net Forums. Loodan, et oli abi. ;)

 

Lisaks: Kui boti updateda tahate, siis uue tõmbamisel ja installimisel ärge vanat kohe maha laske, vaid copyga sealt config filest ''data'' file uue boti config file ning seejärel võite vana maha lasta. Soovitan ka ostetud authid endal üles märkida.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Praegu bot töötab juba?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Author of the topic Postitas
miks see data tuleb copyda ? mul auth code olemas .

kõige odavam kuida saada bot on osta turu teema alt odavalt paypali $$$ ise sain hunter scripti nii 150.- eest.

 

hea õpetus sain ise ka targemaks 9p.

 

Kui sa authi üles ei kirjuta ja boti lased maha, siis kadunud. Data files on olemas auth kood, et kui tolle uude boti copyd, siis ei pea sa authi uuesti kirjutama.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Praegu bot töötab juba?

hunteri oma ei tööta hetkel :/

 

Kui sa authi üles ei kirjuta ja boti lased maha, siis kadunud. Data files on olemas auth kood, et kui tolle uude boti copyd, siis ei pea sa authi uuesti kirjutama.

 

ma kirjutasin paberile ülesse ja pistsin kappi aga mulle ütles üks tüüp et kui neile mail saata siis nad annavad uuesti authi , mitte et uue authi .

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.