Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Micheal Jacksoni keha-

Soovitatud postitused

Mingi hull fänn niikuinii.

 

Kui Michael Jacksoni kuldne kirst teisipäeval pärast mälestustseremooniat Forest Lawni memoriaalpargi peahoonest välja tõsteti, olid paljud pealtvaatajad tõsiselt üllatunud. Oodati, et Jacko maetakse tseremoonia ajal või pärast seda.

 

Selle asemel veeti kirst surnuautosse ja sõidutati avalikule ärasaatmisüritusele Los Angelesse Staples Center halli, kus kirst kõigi silme alla lava ette paigutati.

 

Ent ka pärast ürituse lõppu ei viidud Jacksoni kirstu kuulsale Forest Lawni surnuaiale tagasi. Selle asemel näib kirst olevat kadunud kui tina tuhka. Uudistesaidi TMZ.com teatel on võimalik, et Forest Lawnile viiakse küll mõni kirst, ent see oleks sel juhul vaid peibutis ilma Jacksoni põrmuta.

 

Ning tõesti, üleeile avalikkuse ette lekkinud popikuninga surmatunnistuse järgi hoiti tema keha Forest Lawnil vaid ajutiselt. Kuhu – ja kas – ta päriselt maetakse, ei ole teada.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.