Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Väljas Firefox 3.5

Soovitatud postitused

Mozilla lasi 30. juunil ilma suurema kärata välja Firefox 3.5 lõppversiooni.

 

Algselt oli paar kuud pärast 3.0 väljatulekut välja lasta versioon 3.1, kuid arendusplaanidesse lisati uus Javascripti mootor ja veel mõningaid asju, seega lükkus lõppversiooni väljatulek edasi. Kasutajatel oli võimalik kuid katsetada prooviversioone.

 

 

Uue Firefoxi olulisimad omadused on:

 

Kiirem Javascripti mootor, koodnimetusega Tracemonkey, mis peaks olema poole kiirem eelmisest. Javascripti kiirus mängib rolli suurtel lehtedel, mis ei ole enam lihtsalt veebilehed, vaid täismahulised programmid (näiteks Google Maps). Google Chrome viis Javascripti täitmiskiiruse uutesse kõrgustesse ja teised brauserid püüavad sellele järele jõuda.

Privaatne sirvimine: erijoon, mis on juba Safaris, IE8-s ja Chromes. Võimaldab sirvida lehti ilma ajalugu, küpsiseid või vormiandmeid maha jätmata. Kasulik avalikes arvutites surfamiseks.

 

 

HTML 5 tugi: tõenäoliselt tähtsaim Firefox 3.5 omadus. HTML 5 on aktiivselt arendatav uus veebistandard "järgmise põlvkonna" veebi jaoks, mis lisab muuhulgas veebile loomuliku video- ja helitoe. Uued keeleelemendid

 ja 

võimaldavad veebilehele riputada videoid, ilma et arvutisse peaks installima mõnd kolmanda osapoole koodekit (Adobe Flash, Silverlight, Quicktime). Firefox tutvustab seda featuuri oma tervituskuval, mida näidatakse brauseri esimesel käivitusel. Praegu on FF3.5 esimene brauser, mis lõppversioonis videotuge pakub, kuigi teistel brauseritootjatel on beetaversioonides see töös.

 

Lisaks on veel mitmeid väikeseid kapotialuseid uuendusi, mis alguses eriti välja ei paistagi.

 

Eestikeelset kasutajat rõõmustab, et Firefox 3.5-st on saadaval ka täielikult tõlgitud eestikeelne versioon ja kui brauseri keeleseaded on emakeelsed, tervitab Mozilla avaleht kasutajat eesti keeles.

 

 test

 

Firefox 3.5 allalaadimine

 

 

Source:

First look: Firefox 3.5 released, ready to "upgrade" the Web - Ars Technica


zVnBe.jpg

I came, I saw, I conquered!!!

toofastforya@hotmail.com

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Panin tõmbama.


Kas sa ise ka mõistad, millise idioodi mulje sa endast jätad? Siin internetis mölisemine on nagu paraolümpia, isegi kui sa võidad, oled ikka hälvik.

- mine arene oma parooliga edasi.

668fbd71d5275d0.gif

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Downloading,ise olen kasutanud firefox terve elu pmslt.


'Galla Nero'

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.