Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Probleemid CS: Source-ga!

Soovitatud postitused

Kasutan mängimiseks Steami ja Counter-Strike: Source on poest ostetud. Mäng küll töötab, aga siiski on kohe algusest peale olnud sellega mitmed probleemid. Tahaks mõnelt teadjamalt vennalt natuke abi saada, et neid lahendada. Toon eraldi välja siis:

 

1.PING on (ilmselt) liiga kõrge. Väga tihti on nii, et lähen mõnda serverisse ja juba paari esimese mängu jooksul ekraan freezib ja tuleb kiri: Connection Problem. Osadest serveritest viskab lihtsalt välja ja ütleb, et PING on liiga kõrge. Vahepeal servereid otsides tuleb kiri: ''Could not contact master game server to retrieve list'' vms. Mäletan, et kui kunagi CS 1.6 mängisin, siis olid tihti samad probleemid. Non-Steam oli. Muidu Interneti ühendusega (tavaliselt) probleeme pole ja nett on kiire.

 

2.Konsool ei avane. Lähen mängu ja valin Options -> Keyboard -> Advanced -> Enable Developer Console(~) ja teen linnukese kasti, kuid ~ nuppu vajutades (Esc ja TAB-i vahel) ei juhtu mitte midagi.

 

Tahaks veits abi saada, sest ma ise ei jaga eriti neid asju. Kuidas ma üldse saan vaadata, kui kõrge mu PING või fps on?

 

PS: Spammi pole vaja siia!:hi:


msnitsitaat2.jpgmsnitsitaat3.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.