Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: 2 uk p2p pin!!!!!

Soovitatud postitused

eks siis näha ole :D mis poiss päriselt räägib . tuleb tal nüüd ka minu kütuse kulu kinni taguda :D ehk saab poisi vanematega ka rääkida :D eks vaatab mis neil selle toreda asja peale öelda ka on.

 

sain teda ka kus klassis ta käib jne :D võtan homme ta klassijuhatajaga ühendust... eks vaatab kuis poisil tunne on kui klassiees öeldakse ,et poiss tegeleb varastamisega :D vist vajub häbist mulda :D

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
pärnu koidula gümn :D eks siis tuleb külla sõita ... pole just raske igast lolle leida kes arvavad ,et nad lasevad üle ja sellega pääsevad vms :D eks ta ise teab muidugi :D

 

seda te räägite kõik :-)


Call it what you wanna call it I'm a fucking Alcoholic.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

ah pole vaja sain ta orkuti juba ja nagu näha on meil isegi ühiseid tuttavaid... eeldan ,et poisil on mõistust ja kannab mulle selle raha tagasi! kuna noh egas klassis vargana ringi kõndida poleks just eriti tore :S piltide pealt tundust täiesti tegus poiss olema võrkpall jne !

 

europarm vaata ... asi ongi selles ,et mul pole vaja sinna endal enam sõitagi! valis lihtsalt vale venna kelle perset lohku tõmmata ! eks vaatab mis edasi saab:D saatsin talle konto numbri ka ära ehk mõistab ikka raha tagasi saata :D ehk poisil pere näljas majandus kriis ju ikkagi !

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.