Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

.:Wasted RolePlay:. [SA:MP]

Soovitatud postitused

Jah, seda kindlasti. Eks mul endal ole ka isu teha enda server ja saada see kuulsaks. Kuid kui mõelda reaalselt, siis ei ole see lihtsalt võimalik. Ees on konkureerivad ja võimsad serverid, mis neelavad enda alla suuremosa Eesti Roleplay mängijaid.

 

Minu poolt oli lihtsalt pisike nõuanne ja oma arvamus. Minu arust ei ole see lihtsalt kasulik pidada 50 slotist serverit üleval 5 roleplay mängija jaoks.

 

Seega, ma soovitan teil liituda mingi suurema serveriga ;) Ning teil jääb raha alles :D Muidugi ise soovitaks alati oma kodu serverit, kuid see jääb teie otsustada. Ei hakka otseselt reklaamima, loodan, et saate aru, mis ma kodu serveri all mõtlesin :)

 

Igastahes, kui tahate rohkem infi minu kodu serveri kohta, siis küsige kas vastavas teemas või PM-s. Olen nõus vastama kõigile küsimustele ja kui väga vaja siis ka msnis teile rääkida sellest.


Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.