Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: Kasutaja.

Soovitatud postitused

Et siis, käes on majanduslangus nagu te olete tähele pannud siis on mul väikevend sunnitud oma ühe kasutajatest maha müüma, et soetada membership pinne. Ta palus esialgu müüa pinnide eest, ma täpselt ei tea palju sellise eest saaks aga tehke omad pakkumised, parim saab kasutaja.

Esimene omanik on mu väike vend ja neid andmeid teab ainult tema.

Mina ei ole selle äriga rohkem seotud kui ainult aitan tal seda läbi viia, tuntumad pinni müüad saavad kasutaja muidugi ette kui vähegi soovi on et hoiduda jamadest. Kasutajal puuduvad recovery questions ja bank pin, pole kunagi vaja olnud ja seega neid ka polnud. Minumeelest on kasutajal hea nimi ja sellest saaks veel ehk midagi asja? Est Thug on kasutaja nimi.

Paar pilti.

estthugpank.png

estthugskillz.png

Vend ütles et top hat ja ele maksid siis kui ta ostis nad umb 500k.

Kontakt oleks siis [email:2634rgfe]crimer02@hotmail.com[/email:2634rgfe] palun lisada ainult neil kellel on pinne vahetuseks pakkuda esialgu, tühja jutu puhujaid pole vaja.

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Qp on 33, dragon slayer pole tehtud kuna ta ei soovinud def expe.

Combat 46.

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

Kle selle acci eest üle ühe pinni küll vist ei sa sorry for spämm!:D

Jaga seda postitust

Postituse link

Ma arvan et sa võid oma mune imeda tohlakas?

Ma usun et ta on siia kasutajasse rohkem oma aega kulutanud kui sina oma harimisele :)

Et siis endiselt pinni või pinnide vastu müügis.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Pmst, mai viitsi bumpida pidevalt, ta ütles et üks HD pin ja kasutaja on teie, puuduvad salaküsimused ja bank pin.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Kui soovi siis võite pakkumisi teha rahas, kuna te ei raatsi pini ju välja käia, tehke siis pakkumisi, hinge hinda ei küsi.

biitzmykriips.png

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.