Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Paintball

Kus võiks toimuda paintballi mäng?  

89 liiget on hääletanud

1. 1. Kus võiks toimuda paintballi mäng?

Soovitatud postitused

Ma oleksin ka vist nõus tulema, kindlalt ei tea, oleneb kuupäevast ja maksumusest.

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link

Nii, ja kus, Tallinnas?

Siis võiks mingi KINDLA nimekirja teha, rahad kokku koguda ja need kes on maksnud aga kohale ei ilmu, raha tagasi ei saa, muidu neid "ma tulen raudselt" vendasid on palju ja jääb puudu inimesi hiljem.

biitzmykriips.png

[align=center]When I was a kid I used to pray every night for a new bicycle. Then i realised God doesn't work that way. So I stole one and pray now for forgiveness.

[/align]

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas
Nii, ja kus, Tallinnas?

Siis võiks mingi KINDLA nimekirja teha, rahad kokku koguda ja need kes on maksnud aga kohale ei ilmu, raha tagasi ei saa, muidu neid "ma tulen raudselt" vendasid on palju ja jääb puudu inimesi hiljem.

Noh, praegult on kahe vahel. Kas Tallinn või Tartu...

Tallinna poolt on: Da Nag, Klonzer, laheloom, Funck, Katana

Tartu poolt on: Jaanus, kermokk

Ja raha ma ei saaks ära korjata, sest kui üritus peaks millegi pärast ära jääma, inimeste nappuse vms puhul, siis on kõvasti jamasi raha tagasi maksmisega.

Jaga seda postitust

Postituse link

Ma olen suht kindel et üritus toimub Tallinnas. Seega need, kes soovisid Tartut, nendele võib iga osaleja natuke annetada bussiraha. Loomulikult enamuse peaksid nad ise kinni maksma, kuid natu saaks ikka annetada ma loodan. Kui Jaanuse ja kermokki bussirahad lähevad liiga kalliks, siis kui 15 osalejat oleks peaksid kõik annetama 15,5 krooni neile ning nad ise oma taskust maksma 100.-

Seega 13 inimest maksavad neile abistuseks bussiraha, kui neil peaks rahast puudust olema. Loodan, et siis tuleksid kermokk ja Jaanus Tallinnasse.

Jaga seda postitust

Postituse link

200 kuuli antakse kaasa. Muidu neid saab veel juurde osta 0.7.-/tk. Ja kuna asukoht pole veel päris teada, siis ma selle kohta pole veel teadlik. Nagu ma enne ytlesin tuleb asukoht enne ära otsustada.

Kui valime Tallinna, siis on sellised valikuvarjandid:

Tallinnas Paldiski maanteel asub meil kummidest mänguväljak, kus saab soovi korral ka sauna ja toitlustust, hea juurdepääs ühistranspordiga. Metsalahingukohana võiksime soovitada Männiku SVO territooriumit Tallinna piiri ääres Saku vallas, maastik on huvitav reljeefne ning üksikud hooned lisavad linnalahingueffekti. Linnalahinguks pakume endist Türisalu raketibaasi Harku vallas, Tallinnast umbes 25km.

See mis on punases, valiksin mina.

Jaga seda postitust

Postituse link

olen ise m2ngimas k2inud seal tyrisalu selles ( Kasutaja : raiko synnip2eval) v2ga lahe koht , vanad majad , saab sees k2ja , v2gav2ga k6va... soovitan seda kohta ka

2uo3q6q.png

ja kõige ennem muidugi mõtlesin et jumal on meid õnnistanud monkey madness questi õpetusega vms.

:D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Viska ka kirja mind(juhul kui pärnus)

Kui otsid head kiiret ja odavat Orjandus teemat siis siin ta on:

http://www.vahvel.net/raha-orjad/47685-painkiller-i-orjandus.html

..::Respect List::..

ShadowCat

Rapidload

Homm88

Superman

----------------------

Hetkel piisab=)

Kristiina(L)

1300 Postitust Sain ma 21.09.09

Jaga seda postitust

Postituse link
Viska ka kirja mind(juhul kui pärnus)

Arvatavasti toimub see Tallinnas. Sa oled siiani ainuke kes Pärnus tahab ja kes tahaks ka sinna tulla.

2 sõpra tuleks aga jah vits ei viitsi seda koht sela otsima hakkata:D

Sinna saab ühistranspordiga ilusti lähedale. Kui ma täpse aadressi saan, siis võib ju koos ka minna :D

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ma ei tea oleneb millal see toimub.

Kui veel tallinna asja siis tulen meeleldi.

Kui otsid head kiiret ja odavat Orjandus teemat siis siin ta on:

http://www.vahvel.net/raha-orjad/47685-painkiller-i-orjandus.html

..::Respect List::..

ShadowCat

Rapidload

Homm88

Superman

----------------------

Hetkel piisab=)

Kristiina(L)

1300 Postitust Sain ma 21.09.09

Jaga seda postitust

Postituse link
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.