Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M:cmb 121/128 m t a f f

Soovitatud postitused

090219141954ns7.png[/url]

090219142820ed9.png

a5jjoh.png

Kasutaja on greenzones

Kasutajal on kõik vajalikud questid tehtud.

Kasutaja on f2p preagu ja omab päris palju p2p asju: Dragon gloves , kõik pouchid, m greed, väga palju quest itemeid, üle 1k crimsone charme ja natuke ka teisi ja ~1M itemeid

Lugu on siis selline , mängisin selle acciga ~ 1 aasta , 2007a , kui arena kadus, siis quitisin ja andsin kasutaja väga heale irl sõbrale , nüüd 3-4 kuud tagasi hakkasin uuesti mängima ja sain teada, et see kasutaja seisab ning kuna mul endal on juba parem acc siis otsustan seda müüa.

Kellel soovi siis pm / [email:3ax6doga]taavimarkson@hotmail.com[/email:3ax6doga]

Hind siis kas rs rahas või irl rahas, ei taha mingeid solle, pinne ega acce

Bring up my post

Bring up my post

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

Ma olen selle kasutaja algusest peale teinud. Müüsin selle eelmise aasta dets. maha irl sõbrale 350kr.

Seda ma ei tea mida tema sellega teinud on , atm võtsin selle tagasi , keegi pole viimased 3 kuud sellega mänginud.

Esimesi pw-si ja salakaid tean ainult mina , nii et probleemi pole.

Jaga seda postitust

Postituse link
Ma olen selle kasutaja algusest peale teinud. Müüsin selle eelmise aasta dets. maha irl sõbrale 350kr.

Seda ma ei tea mida tema sellega teinud on , atm võtsin selle tagasi , keegi pole viimased 3 kuud sellega mänginud.

Esimesi pw-si ja salakaid tean ainult mina , nii et probleemi pole.

sa just ytlesid milline scammer sa oled ...myysid ja võtsid tagasi see ongi scamm ...bann this noob !

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Keda kotib kas se seisnud? Ta ostis selle ära ja SE ON TEMA OMA NÜÜD ! Sa rääkisid ennast sisse. Seega BAN !

~~~SIGNATUUR EEMALDATUD~~~

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.