Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

kas keegi saak öelda mõned kohad kust servu rentida cs 1.6 nonseatmile

Soovitatud postitused

selline teema on olemas ka... väike tsitaat sealt siis:

Gaming.ee

Veebileht: http://www.gaming.ee

Võimalik rentida: CS 1.6 Steam Privaat ja Public servereid ning omal vastutusel võite Te ka serveri Non-Steamiks patchida.

Lisainfo: Igal serveril on 100mbps ühendus taga, mis on väga kõva sõna Counter-Strike serverite kohta. Serveritega saab kaasa FTP accessi (saad ise asju seadistada jne). 1000mb virtuaalmajatus. Kaasa saab väga mugava mängupaneeli accessi (saad oma serverit internetist kontrollida). Vajaduse korral saab ka Gaming.ee tüüpidelt MSN'i või E-Maili kaudu abi, seega tegemist on igati hea teenindusega rendiga.

Minu hinnang rendile: 8/10

 

Tantum.ee

Veebileht: http://www.tantum.ee/

Võimalik rentida: CS 1.6 Steam ning kui Te oma vastutusele võtate, siis saab ka NS.

Lisainfo: Iga server on ühendatud umb 2mb internetiühenduse taha. Seega võib esineda fps dropi ning laggi sealt renditud serverites. Rentides saab kaasa netipaneeli accessi ja nüüd ka FTP. Üks Eesti odavamaid, aga ka halvemaid serverirente. Samas viimasel ajal on seal samuti hinnad tõusma hakanud ning nende serverite kohta on hinnad ikka parajad kirved. Suhkruhinna tõus teeb oma töö. Võimalik on rentida Steam servereid, mille võite omal vastutusel Non-Steamiks patchida, kui oskate.

Minu hinnang rendile: 4/10

 

UnextBase.com

Veebileht: http://nlr.unext.in/t/index.php

Võimalik rentida: CS 1.6 Steam ning Non-Steam ning CS: Source Steam ja Non-Steam servereid.

Lisainfo: Vägagi hea tabavusega serverid (pole nüüd pool aastat kokku puutunud nende serveritega, seega ei pruugi tõele vastata enam), kuid kuna serveri rentijatel puudub korralik aju verevarustus, siis neilt peale serveri kättesaamist erilist abi loota pole. Kodulehekülg on vene keeles (ja tegemist on Eesti serverirendiga), seega ei oska rohkem lisada midagi. Samuti ei saa siit kaasa FTP accessi. See tähendab, et sa ei saa ise midagi serveris seadistada. Seadete muutmiseks on neil olemas oma paneel. Aga nagu teada on, siis netipaneelil on sama suur mõte kui Non-Steam serveritel VAC olemasolu. Mulle isiklikult tundub, et see serverirent on välja surnud, aga mida mina tean eks.

Minu hinnang rendile: 4/10

 

FixNet-Servers.net

Veebileht: http://www.fixnet-servers.net

Võimalik rentida: CS 1.6 Steam ja Non-Steam servereid.

Lisainfo: Iga server on 4mb/sec up/down netiühenduse taga, mis on parem, kui keskmisel serverirendil (nagu näiteks Tantum). Kaasa saab ainult netipaneeli accessi, aga see-eest on serverirendis vägagi abivalmis isikud, kes vajaduse korral seadistavad Teil serverid paika. Seega, kui Teil suu otsas on, siis on kõik võimalik. Serverid pole oma olemuse kohta kirve hinnaga. Viimasel ajal olen kuulnud, et see serverirent lõpetab samuti üsna varsti Non-Steam serverite rentimise, kuid kui Teil jutt jookseb, siis peaksite kindlasti saama vajaduse korral sealt NS serveri.

Minu hinnang rendile: 6/10

 

J&L Serverid OÜ

Veebileht: http://www.serverid.ee/?id=gameservers〈=est

Võimalik rentida: CS 1.6 Steam, CS: Source Steam servereid, Quake 3 servereid, erinevaid Wolfenstein: Enemy Territory servereid jpm.

Lisainfo: Sealt rendist saab rentida AINULT Steam servereid! Tingida pole võimalik. Serverid iseenesest on vägagi hästi seadistatud. Serverid ei laggi ning kindlasti on seal paremad serverid kui näiteks Tantumis, FixNetis või ka Gamingus. Kaasa saab sealt rentides siis FTP ja netipaneeli accessid. Kindlasti peaks mainima, et sealne netipaneel on väga hästi üles ehitatud (nt. saab lisasid (pluginaid) automaatselt installida netipaneeli kaudu). Serverid on kiire 100Mbps netiühenduse taga ning serverid on ka raudvaraliselt vägagi normaalsed. Täpsema info leiate vast serverid.ee kodukalt.

Minu hinnang rendile: 8/10

 

DataCode (endine xServu.com)

Veebileht: http://www.kood.ee

Võimalik rentida: CS 1.6 ja CS: Source Steam, Medal of Honor, Soldier of Fortune 2: Double Helix, Trackmania: Nations servereid.

Lisainfo: Hetkel on seal kindlasti Eesti parimad serverid. Serverid on kõik ülimalt hästi confitud ning tabavus on lihtsalt imetlusväärne. Serveritel puudub ka lagg ning ping on ülimalt väike. Kindlasti tuleks ära mainida, et iga serveriga saab kaasa TASUTA HLTV, SSC2 serverid + soovi korral installitakse serverile peale tasuta ka AMXX, AdminMod ja VAC2. Kõigi serveritega saab kaasa FTP ja netipaneeli accessi serverite mugavaks kasutamiseks. Serveri hinnad on selliste serverite ja nende lisade kohta ikka ülimalt soodsad. Samas miinuspooleks on kindlasti see, et sealt on võimalik ainult Steam servereid rentida, kuid kui Teil on Steam klann ja otsite omale head serverit, siis see rent on Teile! Paremat Te ei leia.

Minu hinnang rendile: 9/10

 

Kui Te juhtute sealt rentima, siis mainige ära, et Te saite infot Res Public Serverilt. See peaks Teil natukene asjade kulgu kiirendama.

 

EWTeam.org

Veebileht: http://ewteam.org

Irc: #ewteam.org @ quakenet.org

Võimalik rentida: CS 1.6 ja CSS Steam ning vajadusel ka Non-Steam servereid.

Lisainfo: Varem oli see rent üsna austatud ning tuntud, kuid hetkel ei tea paljud sellest rendist midagi. Tegemist on üsnagi heade serveritega rendiga. Serverid jäävad siiski alla näiteks DataCode serveritele, kuid on ikkagi märkimisväärselt head. Vägagi suur miinuspool on see, et rendiga on hetkel võimalik ainult quakeneti Ircu kaudu ühendust võtta. Eriti nagu täpsemat infot anda ei oska, sest pole rohkem kogemusi rendiga olnud. Võin öelda, et vägagi paljud CSorid kiidavad seda renti.

Minu hinnang rendile: 7/10

 

Outkast

Kontakt MSN: [email:2suizk00]outkast25@hotmail.com[/email:2suizk00]

Võimalik rentida: CS 1.6 Non-Steam servereid.

Lisainfo: Tegemist on minu teada eraisikuga, kes varem oli Unextbase tiimis, aga hakkas ise eraldi servereid rentima. Serverid olid varem üsnagi normaalsed, kuid kuna hetkel nõudlust serverite järele jätkub, siis ta on olukorda ära kasutanud ja rendib servereid välja rääkides, et kõik on korras, kuid tegelikult on ta serverid ülekoormuse all. Minu teada temalt FTP ega netipaneeli accessi ei saa ning seadistamine toimub tema kaudu, seega asi on täielik bullshit. Üldiselt ma ei soovitaks teda mitte kellegile, isegi oma halvimale vaenlasele mitte. Serverite kiirus on võrdne 70-aastase vanamehega kiirtee peal. Kokkuvõtvalt võib öelda, et tegemist on vägagi perssekukkunud rentijaga.

Minu hinnang rendile: 3/10

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.