Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

akapwn elukutseline ori&

Soovitatud postitused

Asi järgmine , Tellisin talt teenuse tegemise .. att 21-40 str 63-85 ,

Tegi attack 40 ära , lasi üle , asjadega , kasutaja on asjadest tühi nüüd .

Varsti panen ka pildid , ma proovin ta veel käätte saada , kas saaan ei ole kindel . Et ÄRGE TELLIGE TEMALT ORJAMIST ! SCAMMER !

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

lol sitta sa ei aja omg ise olid 6htul sees niguinii ja tegid acci tühjaks kui sisse tulin oli 10k j2rgi ;) ära hakka mind süüdistama kui sa ise andsid enda mainile vms

proof ka olemas et ta ütles et enne attack 40 tuleb sisse siis ma enam sisse ei l2inud

Jaga seda postitust

Postituse link

mul on main ? see on mu ainuke msn , pluss sa saatsid ise PMiga kirja just et said SURMA asjadega , mingit minu enda asjadega tegeimst ei ole , seega ole vait nahhui . ja mul ei ole MAIN accounti kuni llv 55ni .

kuskil mujal ei saa 500k üle kanda ?

Jah olin õhtul sees , treenisin attacki 32-39 peale , + tegin viimase asjana duel arenale clue ,

sain zammy page 3 .

.

Noh tatt , enam ei ole midagi üelda v ?

Saatsis alguses et Sain treenides surma , ja nüüd ütles et mängis raha Duel arenal maha , tra m*nn nahhui .

Jaga seda postitust

Postituse link
mul on main ? see on mu ainuke msn , pluss sa saatsid ise PMiga kirja just et said SURMA asjadega , mingit minu enda asjadega tegeimst ei ole , seega ole vait nahhui . ja mul ei ole MAIN accounti kuni llv 55ni .

kuskil mujal ei saa 500k üle kanda ?

Jah olin õhtul sees , treenisin attacki 32-39 peale , + tegin viimase asjana duel arenale clue ,

sain zammy page 3 .

.

Noh tatt , enam ei ole midagi üelda v ?

Saatsis alguses et Sain treenides surma , ja nüüd ütles et mängis raha Duel arenal maha , tra m*nn nahhui .

3k kaupa mängis maha? :D

Kui akapwn, tõesti . 13 aastane idikas ;)

sig.png

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.