Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: Da Nag

Soovitatud postitused

Ehk siis sain oma vana kasutaja tagasi (keegi scammis enne ära). Nagu te pealkirjast aru võisite saada et ma tahan seda accounti myya, kuna tegin endale teise. Ja palun ärge mingeid selliseid hindasi pange nagu 10.- vms. Sooviks ikka rohkem saada.

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

No ostke endale see main ja tehke membuks ja mängige rõõmsasti...:D See ju hea account. Mis täna päeva inimestel küll viga on et te ei taha osta normaalset acci hea hinna eest??:D See peaks olem küll nüüd ÄSS PAKKUMINE... ja peal seda DIIL:D

Jaga seda postitust

Postituse link

Sooviks ikka rohkem. Kui küsisin et palju see väärt on (kui leian annan lingi) siis seal öeldi et 150.- + veel see ka et osad statsid on arenenud.

P.s. Miks ma peaksin teise kasutaja tegema ja lolli mängima.:D:D:D:h::h::h::huh::huh::huh::S:S:S

Jaga seda postitust

Postituse link
uhh anna ta mulle tasuta pooleksaastaks teen wc 90 + siis annan tagasi , sobib ?

pigem mitte. Ei usalda eriti inimesi enam. Mitu korda on enne küsitud sama moodi ning ma olen nõustunud sellega ning paari päeva pärast on accil päss ära muudetud. =/

Jaga seda postitust

Postituse link
ma muudaks kah passi ja see raha mis tuleb yewidest j2tan ma endale sina vbl saan mingi %aga kui mul enam acc pole waja w6i sina tahd j2rsku tagasi siis saad , kui huvitatud lisa msn

Pigem mitte.:uni:

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.