Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Lugu raamatust "Kuldsed lood"

Soovitatud postitused

Olles inimese loomisega valmis saanud, sattus Jumal kimbatusse: "Kui inimene minust teada saab, tahab ta saada samasuguseks nagu mina, saada jumalaks! Tuleb teha nii, et ta mind üles ei leiaks! Mida ette võtta?" Jumal kutsus inglid enda juurde nõu pidama. Keegi ei suutnud midagi välja nuputada. "Kui ma peidan end kõige kõrgema mäe tippu, jõuab inimene varem või hiljem sinna," arutles Jumal. "Kui ma peidan end maa alla, saabub lõpuks päev, mil inimene mind sealt leiab. Kui ma peidan end meresügavustesse, leiutab ta ükskord vahendi minuni jõudmiseks. Kui ma peidan end taevasse, mõtleb ta välja viisi taevasse tõusta ja avastab mu. Isegi kui ma end mõnele teisele planeedile peidaksin, saabub kunagi aeg, mil inimene jõuab ka sinna! Mida teha?"

Siis ütles üks ingel, kes seni oli vaikinud: "Peida end inimese sisse, Jumal. Inimene ei uuri iseennast iialgi lõpuni, veel enam, ta ei hakka kunagi Jumalat iseenese seest otsima."


 

 

 

On jälle aeg, selg sirgu lüüa![sIGPIC][/sIGPIC]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Pole paha.


Ainuke ja õige MSN: ollu091@hotmail.com

 

133x40.png

 

n363988578098_3795.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

normaalne:/


sadwa.jpg

 

"Success is the best revenge"

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.