Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: lvl 99 main/EXstaker

Soovitatud postitused

Myyn siis oma yht elu luckymat ja k6ike ownerimat acci mis mul olnud on.

Acci ostsin yhe tyybi käest rs nickiga Roosapede mingi 3 a tagasi.

selle acciga sain wildyst oma essa whipi jne omab täiega wildys ja ka areenal mis pole enam oluline kuna RIP staking. aga nu kui mille ostad siis bh omab normilt ja mille saab kah myya ni med kui high bh ;) k siis pilt statsidest bank tyhi recs ja asjad peal bank pin maas muidugi aga k6ik asjad saab kaasa mis vaja Peamiselt odavalt saate äkki mingi 100 eek viskab ära? :P ja muidu vahetan ka mingi low bh pure vastu millel on veits raha asju pkmisex kah peal ;)

 

acci ajalugu: nu areenal omas sitax ;) nii dds kui whiping stakes no arm muidugi. Teenisin mitmeid sadu ja veelkord sadu mille mis omalajal sai muidugi maha myydud :P aga nu nyyd vihkan sellist asja naq rs raha myymine aga nu see pohh atm. nu selle acciga saand ka 7 d chaini kq-st sõpradega aga nu selle acciga pole veel armas jne k k6ik panen pildi ja siis ostke add msn:rsdanel@hotmail.com

15773199ya4.jpg

15773199ya4.48ef72b507.jpg

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.