Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Vaata saad aidata!

Soovitatud postitused

VIP

Probleem siis,et vaja homseks mingit raamatut lühidalt tutvustada ja see on viimane tähtaeg.

Tõesti ei tahaks veerandit 2hte saada :S

Niiet, kokuvõtet mis oleks korralik ja mitte mingi täiskasvanute raamat.

Palun abi.

Palun abi.

:t:

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

ja samasiin .. 6 klass, normaalset raamatut vaja :P


OMGLOL.png

MSN : [email:ofxdw7mx]Pimpvend@hotmail.com[/email:ofxdw7mx]

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

No proovin sind aidata,suht rikkas sündmuste poolest.

 

"Lõuna-Aafrika Savannides"

Kirjutanud -> "Jules Verne"

 

Kord otsustasid minna vene ja inglise arheoloogid kaardistama Lõuna-Aafrika Savanne,seal grupis oli 7 liiget. 2 vene arheoloog (Michael Zorn,Nikolai Palander) + 3 inglise arheoloogi (Mattias Strux ja kolonel Everest ja William Emery) ja neil oli kaasas giid bušman Mokum. Vene arheoloogid ootasid pikalt inglasi,ja ühel päeval nad saabusid lõpuks oma laevaga Aafrikasse.

Esimene päev magatud ja tutvutud üksteisega,hakkas Eemery tundma huvi jahi vastu,Mokumiga läksid hirve jahile. Said 2x hirve. Järgmine päev märgistasid teised va. Moku ja Eemery,kes läksid jõehobu taolist looma jahtima,nad nägid teda,ja see oli kenasti laske ulatuses,enne aga vedas Mokum Everyga kihla,et kas Emery suudab lasta esimese lasuga maha.

Vedasid mingi 30 bla bla. peale kihla,tabas lasuga,kui too loom sõi ikka edasi,vedasid uuesti ja uuesti,kuni mitmekümne korra peal langes loom surnuna.

Olid märgistanud veel. Tuli neil huvi jahtida lõvisi,läksid ühte koopasse,vaatasid lõvisi plnud,tegid lõksud ja katsid ava ja jäid sinna ootama,tulid varsti 2x lõvi,emane ja isane,isane tundis ohtu,ja hakkas maruliselt ava lõhkuma,Emery hakkas värisema,kuid Mokum oli shikindlalt valmis,ja ava oli enamasti juba lahti kui Mokum lasi,ja isane langes,aga siis tuli emane ja Mokum ei suutnud laadida nii kiiresti,Emery lasi suurest hirmust,kuid õnneks tabas. Vedasid õnnelikult ja uhkelt 2 surnud lõvi laagrisse. Teised olid hämmingus.

Aeg edasi,jäid laagrisse magama,öö oli käes,Mokum kuulis suurt parve häält,need olid igaaastased ritsikad,kes lendasid miljonite viisi üle,kui parv möödas,lamas nende ümber tuhandeid surnuid putukaid,aga õnnetuseks olid nende toidu tagavarad läinud,Mokum proovis üht ritsikat süüa,ja see oli suht maitsev ka teiste meelest,nad varusid endale neid,sest need olid toitvad.

Aeg edasi,jõudsid ühte külla,Everest leidis ajalehe,mis oli 3 nädalat vana,suu jäi ammuli ja leht kukkus maha,teised küsisid mis viga mis viga? Ta vastas Vene-Inglise vahel on sõda,ning ega nemadki plnud mis erilised,läksid ka riidu jagunesid 2x gruppi,venelased eraldi,samas ka inglased,Mokum läks inglastega.

Inglased läksid mööda kõrbe Savannide poole,neil tekkis toidu puudus,vesi hakkas lõppema,paar hobust surid,Everest käsutas neid edasi,samas kui teised olid kokku kukkumas. Venelastel samal ajal tuli kokku puutuda Kõrbe röövlitega,pääsesid õnnega,said jälle kokku kus teed ristusid,mehed leppisid ära,ja näis et sel plnud mõtetki,niisiis läksid koos edasi,venelased andisd inglastele vett ja toitu,jõudsid savannidesse,märgistasid ära,lipud püsti ja suundusid tagasi laeva poole.

ÜRITASIN NII LÜHIDALT KUI VÕIMALIK,KUI KASUTATE ÕPPIGE ISE KUIDAGI,LEIDISIN AEGA ET KIRJUTADA! LOODAN ,,ET AITAB!


sig.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Author of the topic Postitas

Vist võtangi selle.

Tänan.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP
Author of the topic Postitas

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.