Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Hei,

Tunnen, et lihtsalt mõte tahab kirja panemist ning otsustasin sellise huvitava seikluse ette võtta nagu ;Suitsetamisest loobumine.

Antud seiklus saab kindlasti olema üks paras katsumus. Long story short - alustasin ala 10 aastaselt, seltskonnast tingitult, hetkel olen 26 ning väga suur põnts on juba tervisel. 

Selle eluetappi sees olen paljusi alternatiive proovinud sh snus, vape etc. Olen suhteliselt heavy suitsetaja peaks mainima, väga ei morjendanud kas tegid pliidi ees, rõdul kui oli vaja minna siis läksid. Hommikul tõusid oli esimene asi suits. Algusaastatel oli kindlasti raskusi selle kättesaamisega ning tegid vähem kuid mida aega edasi seda rohkem see kättesaadavam see oli.

Kuidas/miks plaanin loobuda?

Hetkel olen juba ala 2 nädalat vähendanud sigarettide koguseid, mingil päeval tegin selle 2 nädalat kahjuks ühe päevaga tasa ning võiks öelda, et pettumus oli väga suur. Kahjuks jälle seltskonnast tingitult millele pean eriti suurt rõhku panema.

Hetkel plaanin loobuda COLD TURKEY meetodil ehk siis päevapealt. Miks just see meetod? Vastus on lihtne; Olen ennast jälginud ning minu puhul see "pisikene" piisk võib rikkuda jällegi tehtud edusammud. 

Kui kellegil huvitab kuidas minu elu,tervist on see jama mõjutanud siis küsi julgelt. Kuna antud teema kohta on kindlasti väga palju eri-arvamusi ning paljude jaoks võib tunduda see kõik BS, but hey kõik oleme kahjuks erinevad ning kui see minu loobumist teekonda abistab siis why not.

Mida siia kirja panen? 

Antud teema tuleb rohkem kui Diary moodi. Kirjutan kui on uusi sümptomeid, mis peas toimub etc. 

 

Hetkeline seis 

Hetkel siis ilma suitsuta olnud ~ 24h. Enesetunne on hea ning väikesed mõtted peas on juba ära käinud, et miks minna teha üks suits. Hetkel olen surunud seda mõtet maha mõne video vaatamisega. 

Mõtted tekivad täiesti "random" hetkedel isegi kui tegeled millegiga mis sulle meeldib. 

 

 

 

Muudetud liikme Barbossa'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.