Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Arvuti// Format Disc C --->

Soovitatud postitused

Nii,sain kuskilt,kus kurat teab Trooja,nii paar tarka ütlesid,et teeksin Format Disc C,siis saaksin lahti sellest,lähen siis safe mode-i,tahan teha lockal diskil siis formatit,ei saa ütleb,et ur must quit all driver utilitys vms. CD ple sees,kõik kinni naq. Ei teA? Nii lugesin üht juhendit,seal ütleb et vajuta restardi ajal DEL-klahvi (wtf?) ... Aitaksite,ütlen ei mõika paljut,sest ple sellega kokku puutunud,et ple olnud vaja teha!

 

ÄRGE JAHUGE,ET VII ARVUTI PARANDUSSE! Algul tahaks C Formati ära proovida,kui ei saa,siis alles! >Mõistlikku juttu.


sig.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline blu

Siis pole probleemi ju Formatiga.

Aga mina soovitan Scanni Safe Modes arvuti üle ennem.

Troojasid on sadu, võibolla mingi nõrgemat sorti selline ja saad Safe Modes selle kahvli haarade vahele võtta. Ning ei peagi Formatit tegema -.^

Endal on olnud 4-5 Troojat neist 4 olen Safe Modes koos Spybotiga lahti saanud.

1 Oli täielik siga Trooja mis keeras 1 tunniga arvuti sopa sisse. Parandusse oli minek. Aga tasub alati proovida ennem kui Formati teed.

Kasuta FireFoxi ka edaspidi ( turvalisem ) / peale pane ka AVG püsikaitse räägitakse, et halb aga mul etteheiteid pole, olen nii mõnestki viirusest tänu sellele lahti saanud. Samuti soovitan Spybot püsikaitset - väärt asi.

Spybot on üldse tegija !

 

Ennem vaata üle kas nii saad ( Tõmba Spybot ja tee sellega ) , kui ei toimi alles siis Format.

 

 

Tõmba siit : http://fileforum.betanews.com/sendfile/1043809773/1/spybotsd152.exe

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

copytud:

 

Tegu siis Windows XP -ga.

 

Ãœltse enne kui hakkame format C:-d tuleb endale selgeks teha kas on enda arvutis midagi vajaliku mis tasub alleshoidmis, kui jah siis oleks soovitatav see enne kas plaadi peale kõrvetada või kui on mitu kõvaketast, see teise peale üle kanda. Tuletama veelkord meelde et peale formattimist ei ole võimalik enam kustutatud andmeid taasta. ( hehee, tegelikult on kyll aga see on juba teine teema.)

Niih...

 

* Esiteks teeme arvutile restardi ja enne uuesti windowsi bootimist vajutame "DEL" klahvi et saaksime ligi Bios-si. Sealt valime Advanced BIOS Features, ja vajutame Enter. liigume reale First Boot Device, vajutame Enter, ja avanevast aknast valime CDROM, ja vajutame Enter. Nyyd liigume tagasi, vajutades Esc nuppu kuni jõuame BIOS-e peamenüüse. Sealt liigume menüüs punktini "Save and Exit Setup" vajutame enter ja seejärel "Y" tähte.

* Nyyd teeb arvuti ise restardi ning sisestame oma Windows XP plaadi. Kuna me panime esimeseks bootivaks seadmeks CD siis enne bootimist küsitakse .."boot from cd...press any key" , vajutame suvalist nuppu klaviatuuril .

* ootame kuni setup ennast laeb.

* Nyyd kui Setup on ennast sisse lugenud, avanevad meile 3 võimalust.: "Enter"-t vajutades jätkame installeerimisega, "R" tähte vajutades windows repair-iga ja F3-e ja vajutades katkestame istalli.

* Vajutame "Enter"

* Järgmiseks avaneb windows-i kasutajatingimused, vajutame F8.

* Järgmiseks jõuame partitsiooni tabelini. Siin on nyyd kaks võimalust. 1**.Installin uuele ketale kuhu pole veel partitioni. Ja 2.***Tahan vana partitioni maha lasta ja uut tekitada.

**variant ühe korral vajutame "C"? tähte et tekidada partition. Tekib uus ekraan kus küsitakse partitioni suurust, kui ei ole plaanis tekida mitut partitioni ühele ketale siis vajutame "Enter"? .

*** Variant kahe puhul vajutame kõigepealt "D"? tähte ,et kustutada vana partition. Nyyd kui oleme vajutanud "D"? tähte siis windows hoiatab et see on systeemi partition ja kas sa oled ikka kindel ,et tahad seda kustutada, vajutame "Enter. Saame uue screeni kus on kirjas et kustutamiseks vajuta "L"? ,tagasi minekuks "Esc, Vajutame "L". Nyyd viskab tagasi algusesse kus saab partitioni tekidada. Järgnev tegevus toimub täpselt samamoodi nagu punkt 1**.

* Peale "enter" vajutust ilmub ekraanile valik filisysteeme millele on võimalik ketast formattida. Valime nooltega liikutes "Format the Partition using NTFS file system"? ja vajutame "Enter"

* Nyyd siis toimub ketta formatimine. Vastavalt ketta suurusele võib see võtta tükk aega, nii et nyyd on aeg minna suitsupausile või võtta kylmikust yks õlle ja see ära libistada. Very Happy

* Kui ketas on formatitud copy-b windows sinna systeemifaile

* Teeb min***d faile mis on vaja setupiks

* Ilmub kiri, "Your computer will restart in 15 seconds"? , kui oled kannatamatu võib ka "Enter vajutada..(kolm viimast punkti teeb arvuti täiesti iseseisvalt ning midagi näppida pole vaja.)

 

Põhimõtteliselt on nyyd format tehtud ja peale on vaja ainult installida windows. Ja sellega peaks kyll i***ks hakkama saama.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.