Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Mõned kasutajad müügiks

Soovitatud postitused

Tervitused!

Olen rohkem pühendamas aega ühele konkreetsele kasutajale ja seetõttu on teised unarusse jäänud - otsustan need aktiivsematesse kätesse edasi anda :). Kõikidel kasutajatel olen esimene omanik, kaasa saab ka emailid ja kõik muu info, mis mul olemas on.

Konto #1 - Hardcore Ironman, memberit peal ei ole ja kõik mis piltidel saab ilmselgelt kasutajaga ka kaasa.

advi2adadtrs1.htmldlcdb5X.jpg

Konto #2 - Algeline main, 76 qp, pank 2.5m ja olemas pyromancer set + firemaking skillkeep. Boonuseks ka terve kuu memberit.

undefined.png

BPafWvA.jpg

Konto #3

Nüüd jõuame minu main accountini. Majas on scrying poolid kõik ehk kõige kallimast materjalist tehtud, altar room maxed, fancy pool, fancy jewellery box, kõik olemasolevad portalid ja iga asi mis ehitatud on olnud marble blockidest. Kasutajal on hetkel peal ~ 23m, mille kas vajadusel siis eemaldan või ostja soovil peale jätan. Kasutajal ka offense, kuid see saadud juba arvestatav aeg tagasi ja lähiajal ei ole isegi näinud miskit reeglitevastast see kasutaja, seisnud kuu-kaks umbes. Nightmare zones miljon punkti vabad. Vajadusel saan ka täpsemad pildid pangast, questidest jpm'st avaldada juhul kui ostjal tekib soov. Ka sellel kasutajal on peal kuu aega membershipi.

kbWniTX.png

Hind:

#1 - 12m OSRS

#2 - 15m OSRS koos memberi ja pangaga(kuu aega memberit maksab juba puhtalt 8m OSRS)

#3 ehk main accounti puhul ootan pakkumisi

Tehingu viis:

OSRS/SEB

Sinu andmed:

Nimi: Ralf

Maakond: Tartu

Linn: Tartu

Tänan teemaga tutvumast ja jään ootama Teie pakkumisi või ostusoovi :)!

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.