Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Müün lvl 123 maini

Soovitatud postitused

Myyn lvl 123 main, Pole esimene omanik ( Email muudetud mu oma peale, Ja kasutanud umb 3 n2dalat kasutajat, aga kuna kaotasin kõik millid ära siis müün :D )

Screens:

http://prntscr.com/h394g2

http://prntscr.com/h394qu

Blackmarke pole, ban meter jne nullis võin ka sellist pildi lisada kes huvitatud ostma.

member veel 9 päeva., tentaclel 9.5k hit jäänud jne.

pole varem müünud kasutajasi niiet ei tea mis infot veel lisada.

Alghind: €50/60m 07.

OK: €100

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)

Eelmine omanik üks inimene norrast, QP on peaaegu 100, Diaryd ei tea mis need on :D pole väga 07'ga kursis, Mida email all mõtled, ja recovery info all? :D

Edit: OK €80 ( Kuna qp aint mingi 90 )

Muudetud liikme Thesuic12'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP
Eelmine omanik üks inimene norrast, QP on peaaegu 100, Diaryd ei tea mis need on :D pole väga 07'ga kursis, Mida email all mõtled, ja recovery info all? :D

Edit: OK €80 ( Kuna qp aint mingi 90 )

Emaili ja recovery info all mõtles seda, et kas originaal email ja accounti recovery info tuleb kaasa kui midagi peaks juhtuma siis saab tagasi tõmmata?

29.08.2020 SEISUGA OLEN OLNUD VAHVEL.NET LIIGE 3650 PÄEVA EHK 10 aastat

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas

kahjuks nope, ( Kui kasutaja sain siis email pandi Lihtsalt mu email peale + panin Google auth + fb social media jne peale :D

Üsna kindel olen et tagasi ei tõmmata, endal oli kasutaja peal pea 650m ja ta oli teadlik sellest, ja midagi ei juhtunud kui hommikul yles ärkasin :D

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.