Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

VIP

Tere.

Sooviksin osta kasutajat:

1. attack, strength, defence 90+
  2. herblore 94+
  3. prayer 90+
  4. dungeoneering 80+
  5. slayer 80+

Olen nõus maksma kuni 100€.

Ostan vaid isikutelt:

1. 5+ tehingut Vahvlis
  2. foorumis üle poole aasta
  3. ainuomanikud müüdaval kasutajal ja teavad kogu informatsiooni, mis puudutab müüdavat kasutajat

Tehinguga kaasneb isikuandmete vahetus ja kasutaja andmete õigsuse kontroll. Petturitel paluks mitte tülitada.

Ühendust saab Skype või PM teel.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Author of the topic Postitas

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Ostan vaid isikutelt:

1. 5+ tehingut Vahvlis
  2. foorumis üle poole aasta
  3. ainuomanikud müüdaval kasutajal ja teavad kogu informatsiooni, mis puudutab müüdavat kasutajat

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
http://rsplayers.wikia.com/wiki/Bluerose13x

Müüa see, hijacked. Kasutaja minu käes olnud 10 kuud. Keegi pole üritanud tagasi tõmmata, banaani pole saanud, kuna vahetasin ing nime ära.

Legendaarne kasutaja, kuid ostan vaid ainuomanikelt.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Author of the topic Postitas (muudetud)

Paluks mitte minu aega raisata nagu seda tegi kodanik Oldold. Pakkus mulle kasutajat ja kui sa kokku lepitud hind, siis ununes tal kasutaja parool ära.

Tehing.png

Uurisin, kellega on tegu. Lähemalt: https://www.parabot.org/community/profile/39136-konto/?do=content&type=forums_topic_post&page=1

Konto.png

Antti.png

Kas pisut kahtlane ei ole, et ühe sama kasutaja alt pakutakse kahte erinevat Skype, kusjuures üks neist kuulub teadatuntud vargale? Pealegi rääkisid, et lähed magama ja nüüd tund aega hiljem oled jätkuvalt online.

Paistab, et kasutajat siin vist ei müüda. Müüakse ainult lubadusi ja õhku.

Muudetud liikme TRADE'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Andre19
Paluks mitte minu aega raisata nagu seda tegi kodanik Oldold. Pakkus mulle kasutajat ja kui sa kokku lepitud hind, siis ununes tal kasutaja parool ära.

Tehing.png

Uurisin, kellega on tegu. Lähemalt: https://www.parabot.org/community/profile/39136-konto/?do=content&type=forums_topic_post&page=1

Konto.png[font=arial]

Antti.png

Kas pisut kahtlane ei ole, et ühe sama kasutaja alt pakutakse kahte erinevat Skype, kusjuures üks neist kuulub teadatuntud vargale? Pealegi rääkisid, et lähed magama ja nüüd tund aega hiljem oled jätkuvalt online.

Hehe, see on ju kurikuulus Oldold. Minu teada üks kõige vihatuimaid inimesi siin foorumis. Temaga ei soovita absoluutselt mitte mingisugust äri teha.

Jaga seda postitust

Postituse link

Tehing.png

Konto.png

Antti.png

Ehk loed Twitteris üle @Jagexsupport hetkesed vead, loeb kergelt välja, et kontode recovimisega on hetkel probleeme.

Kuna ma RS3 ei mängi aastaid siis konto seisab. Kinldasti ei hoia ma paroole igalpool sama.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Ehk loed Twitteris üle @Jagexsupport hetkesed vead, loeb kergelt välja, et kontode recovimisega on hetkel probleeme.

Kuna ma RS3 ei mängi aastaid siis konto seisab. Kinldasti ei hoia ma paroole igalpool sama.

Aastaid? Mis kosmilises piirkonnas sa elad? Eelmine kuu alles mängitud. Mida sa hämad mees.

Aastaid.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
lähen toon kiirelt popcorni. brb

Tellisin Pizza endale, show most go on.

Vend juba sõimab ja lubas adminitele kaebama minna.

Materjal.png

Nn. ainuomanik aga sugulane mängib kasutajaga. Selle teema võib kinni panna. Igasugune soov kasutajat osta läks kiirelt tema tõttu üle.

Aitab.png

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline Andre19

Selles teemast tulenevalt küsimus adminitele : Kes ja miks unbannis kasutaja ''oldold'' vahvli foorumist? Ilmselgelt isik ei ole täie mõistuse juures.

Jaga seda postitust

Postituse link

Postita nüüd ülejäänud conversation ka siia mis meil Skypes oli ning ei, meil ei olnud hind kokku lepitud vaid ma ütlesin, et see on mõeldav.

Selles teemast tulenevalt küsimus adminitele : Kes ja miks unbannis kasutaja ''oldold'' vahvli foorumist? Ilmselgelt isik ei ole täie mõistuse juures.

Olin banned sõimamise eest. Palun

• Privaat
    Põhjus: Liigne ropendamine/ sõimamine

04. mai 2016 13:09 by eXo

03. juuli 2016 13:09
    2

• Privaat

04. mai 2016 13:08 by eXo

03. juuli 2016 13:08
    2

• Vabateema

11. veebruar 2016 21:45 by Hidden Ninja

Expired
    2

• Privaat
    Põhjus: Kerge spam

10. september 2015 15:59 by Gen L.

Expired
    2

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Postita nüüd ülejäänud conversation ka siia mis meil Skypes oli ning ei, meil ei olnud hind kokku lepitud vaid ma ütlesin, et see on mõeldav.

Postita ise, sest eemaldasin su Skype nimekirjast.

Jaga seda postitust

Postituse link
Postita ise, sest eemaldasin su Skype nimekirjast.

Jah ma kustutasin su ära kuna sa selges eesti keeles ütlesid, et ei ole huvitatud ei minult enam ostmast ega mitte kellegilt teiselt. Täpselt sinu sõnad.

Miks sa nüüd ei postita ülejäänud juttu siia, kas kardad, et tõesti tegid end lolliks? Pingutasid natuke üle siin oma jutuga ning oled järjekordne inimene kes hakkab teisi halvustama sellepärast, et inimene ei mängi nagu tõesti EOC... Miks EOC kontode hinnad nii madalad? Sest, et keegi ei mängi seda saasta juba aastaid, olen alati rohkem Oldschool inimene.

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Jah ma kustutasin su ära kuna sa selges eesti keeles ütlesid, et ei ole huvitatud ei minult enam ostmast ega mitte kellegilt teiselt. Täpselt sinu sõnad.

Miks sa nüüd ei postita ülejäänud juttu siia, kas kardad, et tõesti tegid end lolliks? Pingutasid natuke üle siin oma jutuga ning oled järjekordne inimene kes hakkab teisi halvustama sellepärast, et inimene ei mängi nagu tõesti EOC... Miks EOC kontode hinnad nii madalad? Sest, et keegi ei mängi seda saasta juba aastaid, olen alati rohkem Oldschool inimene.

Pisut irooniline, kui saadad teist logopeedi juurde, kuid ise ei tea, kuidas -gi ja -ki liidet kirjutada.

''Igasugune soov kasutajat osta läks kiirelt tema tõttu üle.'' Need on minu sõnad ehk sa rikkusid teiste šansid müüa mõni kasutaja mulle.

Ma arvan, et aitab küll sinu jutust. Päeva norm on ületatud.

''Oled järjekordne inimene kes hakkab teisi halvustama sellepärast, et inimene ei mängi nagu tõesti EOC... Miks EOC kontode hinnad nii madalad? Sest, et keegi ei mängi seda saasta juba aastaid, olen alati rohkem Oldschool inimene.'' Isegi Savisaar ei suuda korralikemal päevadel rohkem segast panna.

Jaga seda postitust

Postituse link
Pisut irooniline, kui saadad teist logopeedi juurde, kuid ise ei tea, kuidas -gi ja -ki liidet kirjutada.

''Igasugune soov kasutajat osta läks kiirelt tema tõttu üle.'' Need on minu sõnad ehk sa rikkusid teiste šansid müüa mõni kasutaja mulle.

Ma arvan, et aitab küll sinu jutust. Päeva norm on ületatud.

''Oled järjekordne inimene kes hakkab teisi halvustama sellepärast, et inimene ei mängi nagu tõesti EOC... Miks EOC kontode hinnad nii madalad? Sest, et keegi ei mängi seda saasta juba aastaid, olen alati rohkem Oldschool inimene.'' Isegi Savisaar ei suuda korralikemal päevadel rohkem segast panna.

Sorry ma pole eestlane vaid originaalselt olen sündinud ning elanud pikalt Saksamaal ning Hollandis. Ütleks pigem, et ilma kooli abita olen eesti keele vägagi ilusti selgeks õppinud oma käel mitte, et seda koolis õppinud õpetajate abil.

Savisaarest võid sa rääkida presidendile, mind ausalt õeldes nagu selline ütlus ei huvita ning keegi ei käse kellegil midagi osta siit foorumis vaid see ikkagi iga inimese oma teha mida ta müüb ja ostab.

Kipun pigem ise arvama, et sa oled see allas poiss või revo pehlak. Äsja liitunud ning koheselt teeb ülimalt suuri ettevaatusi petturite suhtes.

Teemas ka sul kirjutad, et soovid recovery testi... Ainult loll küsib seda kuna nüüd väga kerge saada sellise asja eest kohene ban. EOC kontodest ei tea sa midagi, sa ei tea recovery asjadest midagi, sa ei ole RS asjadega üldse kursis. Inimene kes tõesti soovib selliseid asju nagu "recovery testi" ning soovib legit ostu teha siis ta peaks hoidma silma peal ka RS uudistega nii ametlikus foorumis kui ka twitteris.

Tembeldad mind sellepärast mingiks petturiks kuna ei ole EOC kindel laks 3a. mänginud ning ei mäleta nagu parooli kuna ma ei kasuta ikkagi igal pool samasugust parooli kindluse mõttes.

Mul on üleval ka teema hotmaili suhtes millele ma ligi ei saa ning just kui eile tahtsin sulle pangast pilte teha siis ei saanud ma seda teha kuna jah hotmail ei lase mind sisse mitte ühegi kontoga, isegi kui uue teen ning twitteris selgelt kirjas, et RSil hetkel probleeme kontode recovimisega ning hetkel ei ole see nii võimalik.

On probleeme veel siis parem tee report teema minust mitte ära härple siin ja laima tühja tähja sellepärast, et ma ei mäleta konto parooli mida ma ise pole kasutanud 3a.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.