Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Müüa CS:GO kasutaja. (Low rank)

Soovitatud postitused

Müün hetkel steami acc millel on cs:go ja 5eur peal. Cs:go kasutaja on silver 2 hetkel aga ikka üritan derankida seda silver 1 aga hetkel pole aega. Ma sooviks kuulda pakkumisi nii steam cs:go skinnide kui ka päris elu rahas. Hind hakkab pihta 30euri pealt.

 

Kasutaja

Muudetud liikme Garrus'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Hinda küll ei kommenteerita, aga 30€ on ikka ohtralt üle pakutud :D 10-15€ võid selle acci eest küsida kui kunagi Silver I jõuad :)


Baw.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kuule, Tainas, tõesti arvad, et keegi ostab mingi silver acci, mille nad täpselt sama moodi saaks ise ka silverisse lasta, maksta 30€. Võibolla mingi pooletoobine, ilmselt sinusarnane.

 

Tõstan panuse 6,9€ peale.


tervist.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

No arvasin, et foorumitest on kadunud need tilliga mõtlejad kuid paistab, et eksisin ja kui tahad edasi möliseda selle teema kohta siis saada mulle sõnum mitte ära hakka siin kutsuma kedagi ükstapuha kelleks. Mind nagu tõesti ei huvita kelleks sa mind pead aga see post on tehtud selleks, et leida ostjat mitte mingeid arvamusi ja tänan pakkumise eest aga ropult öeldes fuck off.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Ei tainast ma saan aru aga pooletõbine oli on minu arust nagu piirist üleminek ja palun postita ainult pakkumisi siia. (Ei tänan 7,5eur on minuarust ikka vähe kuna ma panin cs:go giftina sinna peale aga ma pidin ikka ostma 5eur steam wallet codei, et mu panga info ei jääks sinna kasutaja peale. Loomulikult ka selleks, et uus omanik saaks kohe marketi unlockida ostes steamist mingi odava mängu kas 0,14 sendi eest või isegi madalama eest ning mul võttis ikka aega, et seda kasutajat derankida silveri ültsegi.)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.