Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

.:[ GameThronel ]:. |➧ Survival LevelUp Mode |➧ Ametlik avamine 30 Mai.

Soovitatud postitused

.:[ GameThronel ]:.

gamethronel.png

 

Uhkusega võib teieni taas tuua, päris mitme eestlase poolt aretatud, serveri “GameThronel”. Eelnevalt avasime serveri ligi aasta aega tagasi, kuid siis saime aru, et server polnud veel perfektne ja vajas veel palju tööd, nii mapi siseselt kui ka serveri üless ehituse poolest. Soovisime luua midagi omapärast. Seega alustasime kõike otsast.

 

Serverit on nüüdseks aretatud ja uuendatud tohutult, nimelt just selleks, et pigistades välja kõik, kõige huvitavama. Serveriga tegeledes oleme suutnud välja töödelda mitmeid huvitavaid funktsioone mis muudavad serveris mängimise omapäraseks. Et serveris mängimist veelgi huvitavamaks ning põnevamaks muuta, seadsime raskus astme kõige raskema peale. Kindlasti tuleks siin ära mainida et server on eesti keelne. Niinimetatud erinevate funktsioonidega saab juba lähemalt tutvuda liitudes serveriga.Samuti proovime hoida serveri värskena, omades aktiivset ja abivalmis juhtkonda kes viivad serveris läbi erinevaid mänge ja võistlusi. Et vältida igasugust lag probleeme pühendame hetkel serveri vaid survivalile.

 

Et näidata mitte oma kasupüüdlikust, proovides serveriga raha teenida, oleme loonud serverisse huvitava levelup süsteemi mis lubab serveris auastet (ranki) tõsta puhtalt mängusiseselt. Mida kauem mängid, seda kõrgem auaste, seda rohkem õigusi ja seda rohkem põnevust. Siiski SMS sõpradele ja annetajatele pole me SMS-e täielikult hüljanud.Ühinedes serveriga panete te loodetavasti esimesena tähele omapärast spawni, mis on ehtitatud just serveri looja enda poolt. Kui eelnevalt avades puudusid meil paljud olulised ehitised, siis nüüdseks oleme lisanud kõik vajaliku. Tule mängima ja koge midagi esmakordset!

Serveri andmed:

Nimi: GameThronel

Ip: b3.lionhost.org:25657

Mängumood: Survival

Raskus aste: Raske

Versioon: 1.8.4

Slotide arv: 48 (Suureneb mängijatega käsikäes)

NB:

Otsime serverisse katseajalisi testereid. Testeriks saavad vaid kuni 10 inimest kes lisatake whitelisti. Testeri ülesanne on otsida järgneva 2 nädala jooksul bugge ja muid vigu mis eeldab mängija aktiivsust serveris järgmised 2 nädalat peale testeriks saamist. Vastutasuks testeri embleem nime ette eluks ajaks ja automaatne rankup vähemalt levelile 20, mida rohkem bugge leiad seda suurem ka rankup. Edasine info saadakse privaat sõnumite teel.

Testeriks taotlemisel palun täida ankeet saates see mulle privaat sõnumitesse.

 


    [*=left]Nimi:
    [*=left]Vanus:
    [*=left]Minecrafti nimi:
    [*=left]Kui kaua oled minecrafti mängind?:
    [*=left]Miks just sina?:

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Avamine toimub nii hilja kuna selleks ajaks oleme koos testerite abiga parandanud enamik kahesilma vahele jäänud buggidest. Samuti veel üheks põhjuseks miks avamine just 30.dal mail on kuna selleks ajaks peaks juba koolijussidel enamvähem koolidega ühelpool olema ja inimestel rohkem aega. Teatan, et on veel ka vabu kohti testeriks saamisel. Kellel soovi juba lähiajal mängida serveris, täida julgelt üleval olev ankeet ja saada mulle privaat sõnumitesse!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.