Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

M: Ikovi kulda

Soovitatud postitused

Author of the topic Postitas (muudetud)

Saada postkasti mulle oma facebook ja räägi lähemalt sellest 30€ mis ma sulle väidetavalt võlgu olen. Vastasel korral kvalifitseerub see laimu alla mida sa siin toodad, lisaks teed lolliks ennast. Sul on 12H, et see sitanikerdis siit likvideerida, vastasel korral lasen vastavatel asutustel asjaga tegeleda. :)

PS! 7B GP on endiselt müügis. Ette saavad 50+ tehinguga kasutajad, teiste puhul kasutame MM.

Muudetud liikme lohakas'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Saada postkasti mulle oma facebook ja räägi lähemalt sellest 30€ mis ma sulle väidetavalt võlgu olen. Vastasel korral kvalifitseerub see laimu alla mida sa siin toodad, lisaks teed lolliks ennast. Sul on 12H, et see sitanikerdis siit likvideerida, vastasel korral lasen vastavatel asutustel asjaga tegeleda. :)

PS! 7B GP on endiselt müügis. Ette saavad 50+ tehinguga kasutajad, teiste puhul kasutame MM.

Vabandust, et ennast puudutatuna tundsid! Jutt käis isikust L S D

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas
Vabandust, et ennast puudutatuna tundsid! Jutt käis isikust L S D

Isik soovis osta kulda, saatin ära andmed kuhu raha kanda ja seepeale väitis, et sisestas 4 korda valesti SEB panga koodi. Andsin SEB panga kontaktid, et ta saaks oma konto avada ja selle peale oli poiss kadunud ka. Ju siis lootis, et käin ette. :)

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.