- 0
Uue arvutiga mingi probleem.
Küsija
Mad[R]ound
,
,
1797,
6
in Küsimused ja vastused
Küsija
Mad[R]ound
,
,
1797,
6
in Küsimused ja vastused
Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.
Tervist. Tellisin siis 1a.ee'st uue arvuti, proovisin Windows 8.1 peale panna. Alguses oli ka selle peale panemisega probleeme. Installib ära ja siis teeb restarti ja tuleb mingi veateade. Midagi sellega seoses, et oli oodamatu restart või tuli oodamatu error. Midagi ma veel jurasin seal, command promptis lõpuks sain korda. Kui juba sinna kohta jõudsin, kus tuli arvutile nimi valida jne seadeid seal. Siis poole peal tuleb sama error ja tegi restarti. Järgmise korraga jõudsin lõpuni välja. Kuid nüüd ta koguaeg teeb automaatselt restarti, siis vahepeal jookseb ekraan kokku ja hakkab vilkuma(pmst midagi sellist, nagu vigastel videokaartidel). Veel ta vahepeal lööb ette selle Windows 8.1 lehe(iga kord on erinev error).
Ma vaatasin veel event handlerist, mis võiks seda põhjustada. Mingi kerneli error, mis tuleb iga kord ja selle põhjustajaks on teenuse KMSELDI töötamise lõpetamine. On ka veel seal erroreid, mis tulevad, kuid alati on nendel erinev põhjus. Ja ma ei usu, et see vilkumine oleks videokaardis. BIOSes jne, kui ma üritasin Windowsit installida, sellist jama üldse ei olnud. Ma pakun, et kas asi on endas Windowsis või draiverites.
Palun andke nõu. Ma olen üritanud kasvõi kõike teha. BIOSit uuendanud, hetkel on Intel HD videokaardiks, selle draivereid uuendanud, kuid mitte midagi ei toimu.
Error 1:
Source: Service Control Manager
Event ID: 7034
Service KMSELDI teenus lõpetati ootamatult. See on teinud seda 1 kord(a).
Level: Error
Error 2:
Source: Kernel-Power
Event ID: 41
The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly.
Level: Critical
Error 3:
Source: EventLog
Event ID: 6008
The previous system shutdown at 11:56:55 PM on 3/26/2015 was unexpected.
Level: Error
Need on põhilised errorid, mis tulevad iga kord, kui restart toimub.
Eile tuli ka päris mitu warningut.
Warning:
Source: Kernel-PnP
Event ID: 219
The driver \Driver\WudfRd failed to load for the devide SWD\WPDBUSENUM\_??_USBSTOR#Disk&Ven_Kingston&Prod_DataTraveler_2.0 &Rev PMAP#C86000BDBE37ED51AA210105&0#{53f56307-b6bf-11d0-94f2-00a0c91efb8b}.
Leidsin ka sellise errori:
Source: BugCheck
Event ID: 1001
Arvuti taaskäivitati süsteemikrahhist. Süsteemikrahh oli: 0x00000050 (0x000000a3219c8000, 0x0000000000000001, 0x00007ffafd9c80be, 0x0000000000000008). Mälutõmmis salvestati kohta: C:\Windows\MEMORY.DMP. Teate ID: 032615-18546-01.
Uurin kohe ka MEMORY.DMP faili.
Muudetud liikme Mad[R]ound'i pooltJaga seda postitust
Postituse link