Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Downloadimine neti brauseri kaudu

Küsimus

Hei!

Kas keegi on kasutanud tõmbamiseks neti brauserit? Ma tean, et on olemas mooduseid kuidas tõmmata nt torrenti faile neti brauseri kaudu. Olen uurind ja puurind seda värki.

Küsin ennem siit foorumist, ehk keegi on kasutanud/kasutab mingit sarnast moodust?

Miks ei tõmba torrentist otse? Vastus: Since mul on Elisa sitt internet, nad ei suuda isegi lubatud kiirust lubada meile, siis nad veel igas asjas sitad, et ma ei saa tõmmata torrentitest.

Tänud tähelepanu eest!

Edit: Steamist ja netist saan tõmmata.

Muudetud liikme ZaveZMe'i poolt

Serveri info:

Jaga seda postitust

Postituse link

11 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

Ega brauserist allalaadimine ei paranda su ISP probleemi. Sebi kaabelnett ja ela rahus edasi :)

29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Minul on suvilas 15mbps nett nagu lubatud, kaabel sisse veetud. Ja see kaabel on juba nõukaajast siin. Kui sul lauatelefon on olemas ja Elioni võrgus, saad endale ka 15mbps neti sisse viia. See 15mbps kaabelnett on PALJU stabiilsem, kui Elisa 3G/4G nett.

Ja kaabel tuleb ikka maa seest, kus tal ikka tulla on.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas

Selles suhtes, et kui sul ei ole seda kaablit juba maa sees, siis see ei saa ju odav lõbu ka olema. Aga selle Elisa 4G internetiga ei ole kohe üldse rahul. Keegi oskab soovitada mingit muud teenusepakkujat kes jagaks interneti maale jne?

Serveri info:

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Kui tahad stabiilset ühendust, siis mine kallima lõbu poole ja lase kaabel paigaldada endale. Kui tahad traadivaba nutielu, siis naudi 3G/4G võlusid :)

Teiste teenusepakkujate ühendus kõik oleneb masti asukohast. Piirkonniti võib mõnel firmal veidi stabiilsem ühendus olla kui teisel. Aga see stabiilsus maakohas on healjuhul 10-15% parem, mitte rohkem.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Author of the topic Postitas

Ah see Igor on ka omamoodi tegelane, tema aparaadid meild läksid lihtsalt koguaeg katki ja siis meie pidime need veel kinni maksma ja ta ei võtnud enam telefonigi vastu.. Paras tegelane...

Serveri info:

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.