Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Äriblogide alafoorum sai loodud mõttega leida Vahvlile uusi arengusuundi ja samas luua värsket ning huvitavat sisu.

Üheks uueks arengusuunaks võiks minu arust olla ettevõtlus, kuna see on teema mis peaks huvitama nii noori kui vanu (vanemaid) liikmeid.

Teine suund siis infotehnoloogia, kuna see teema kipub käima arvutimängudega käsikäes, mis on meie põhisuunitlus.

 

Ettevõtluse ja infotehnoloogia kokku pannes jõuamegi start-upideni. Kuigi tegelikult on olemas ka muud tüüpi start-upe, mis on seotud näiteks biomeditsiini, inseneriteadustega (GrabCAD) või muuga. Aga kuna isegi nendel start-upidel kipub läbiv joon olema infotehnoloogia ning kuna infotehnoloogilistel start-upidel läheb vaja palju vähem algkapitali, keskendume siin just nendele. See aga ei tähenda, et muud tüüpi ettevõtmised/projektid pole teretulnud. On ikka!

 

Kuna mu enda projekti avamine pole enam kaugel, olen turunduse peale ka rohkem mõtlema hakanud. Seoses sellega avastasin, et ma istun ühe kasutamata ressursi otsas - Vahvel.net kasutajate e-mailid. Ma plaanin 1-2 korda saata kogu listile (ca 25000 emaili) uudiskirja MMoMarketsi kohta.

Ma olen nõus seda ressursi jagama ka teistega. Aga piiratult, st. et valitakse välja parimad start-upid/ettevõtted, kelle eestvedajad on ka panustanud Vahvlisse (eelkõige kvaliteetse ja aktiivse blogiga).

 

Ehk siis luua selline "Vahvli Start-up uudiskiri." Selle uudiskirja kõrvaleffekt peaks olema ka osade vanade kasutajate foorumisse tagasi toomine.

 

Need on siis minu väiksed mõtted sel teemal. Teen selle teema kleepsuks - siia võib kirjutada ideid ja arvamusi seoses Äriblogide alafoorumiga.


Поработай головой, чтобы купить свои мечты.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas
Keegi pole ennast kuhugi MMoMarketsi uudistenimekirja pannud, nii, et viisakas (ja soovituslik, et vältida spami blacklisti sattumiseks) oleks seda mitte teha. Teisest küljest uudiskirjaga vahvlilt on paljud liitunud. Siiski mitte kõik.

 

Kirjad ei tulegi MMo-lt, vaid ikka Vahvlist. Absoluutne enamus on ka aktsepteerinud e-mailid Vahvlist. Rõhutan, et idee pole hakata iga päev inboxe spämmima, vaid saata kutse kokku kord-paar iga ettevõtte kohta ja ainult kui on tõenäoline, et sihtgrupp on selle ettevõtte teenusest huvitatud.

 

Blacklisti sattumine pole üldse raske, olen seda juba mitmeid kordi kogenud. :) Selliste kirjade saatmiseks kasutan 3rd party appe, kus on bounce management jne.


Поработай головой, чтобы купить свои мечты.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP
Võiks olla mingi üldine investeerimise teema ka või mis?

 

See meeldiks mulle ka.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
VIP

Sukeldun kah ärimaailma, sai täna ettevõtte portaalis avaldus sisse antud ja ootan vastust!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Keegi võiks meist stock-dega tegeleda ja hakata päevikut pidama, mulle väga meeldib see ala, aga sinna süvenemine ja õppimine võtab kohutavalt aega.


Oldschooler

"I never saw a wild thing feel sorry for itself..." D.H Lawrence

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline PEPZ

Otsin abi inimeselt kes tajub heal tasemel seadusi. Nimelt oleks abi vaja hasartmänguseadusega.

Abi on vaja ühe projektiga ja et see projekt oleks võimalikult legit. Kui isiklikult ei tea seadustest aga tead mõnda tuttavat, ole hea ja anna teada!

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Nii,

Otsisin päris pikka aega juba mingit keywordi mille baasil ehitada püsti endale dropshiping leht. KW SEO raskusaste on kwfinderi põhjal 29/100 ja kuus otsitakse antud sõnapaari 90k-110k kuus(poole aasta statistika), avg cpc $0.47.

 

Keyword on ka sellise loomuga, et seda googeldavadki inimesed kes on sellest samusest kindlast mandist ise kindlasti huvitatud.

 

Plaan oleks ehitada siis pood ja teha korralik SEO töö, et põhilised kliendid tuleksidki just läbi otsingumootorite mitte läbi makstud reklaami.

 

Missugused e-commerce platvormid on parimad just SEO poolelt? Shopify, Magneto vms? Missugusel platvormil on üleüldiselt kõige lihtsam alustada dropshippimisega(mis toetab parimaid DS pluginaid jms).

 

Kas DS poe domeenivalikul pigem vältida otsest keywordi ja kasutada hoopis nö väljamõeldud brändinime?

 

 

 

Hetkel rohkem küsimusi pähe ei tulegi, aga kuna tegemist on veel alles verivärske mõttega siis kindlasti hakkab projekti elluviimise käigus palju küsimusi tekkima.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.