Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

███▓▒░░Ostan ainult kuni 08.01.2015 Pure kasutajat/PK Kasutajat.>Parim Pakkumine<

Soovitatud postitused

Tere!

Olles eemal Runescapest väga kaua aega ning mänginud muid mänge siis mu teema on järgnev.

Kuna ei viitsi enam muude mängudega tegeleda ja töö peksab jalaga perse siis mõtlesin, et vahel öösiti on hea Runescapes pk-ida.

Otsin PK Kasutajat

Hind võiks jääda vahemiku 5-50€

Jutt lihtne.

Kuna Lennujaamast saan ma palga kätte 08.01.2015 öösel kell 01:00 (alati on nii olnud) siis sellel kellajal läheb mu teema lukku ning rohkem ma pakkumisi ei soovi. Kui ma ei leia selleks ajaks kasutajat mis jääks silma või pakkumist ei tehta siis ma Runescapega uuesti tegelema ei hakka.

Sobivad igas levelis kasutajad. Mäletan, et omal ajal mulle eriti meeldisid Range/2h Pured. ( selliseid eelistan ) F2P kasutajat tahaks. ehk harrastan f2p pk.

Teine asi on Obby maul pured. ning range pured.

Kui leidub keegi kes teeb eriti hea pakkumise siis see saab kaasa ka niisama steami. "http://steamcommunity.com/id/AkselK" seal on 25 mängu ning usinasti tunde ning suht kuulus kasutaja. Olen vana GO4-Serverid.ee Omanik ehk siis annan ka oma domeenid ja muud asjad ära kui on soovi.

Kes tahab kontakti väljaspool Vahvlit siis leiate selle mu profiililt, enamasti istun ma koguaeg Facebookis ehk kirjutage sinna. Muidugi maksan ka rohkem kui vaja kui kasutajal on panka.

E:/ kõige parem minujaoks oleks level 40-50 Range/2h Pure millel pray 1 ning statsid tasakaalus. (panga eest maksan eraldi juurde kui pank ka on.)

Muudetud liikme Remedy'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Author of the topic Postitas (muudetud)

PUMP! Jätkuvalt ostan puret F2P PK jaoks. Parim oleks Range / STR pure. Või siis ainult STR Pure

Levelid 40-50 võib ka suurem väiksem olla.

P2P kasutajad pakkuge ka , hind 5-50€!!!

Imelik küll. Pm-i kaudu pakutakse selliseid imelike kasutajaid mulle.

Kellegil mõni normaalne pure ka on?

Täna kell 17:00 panen teema lukku. Kui selleks ajaks pakkumist pole tegelen oma kasutajaga edasi. Kiirustage

Lukustan teema :)!

Muudetud liikme Remedy'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
Külaline
This topic is now closed to further replies.

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.