Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Tänasel päeval, 19.12.2014 sain mina 30 min Mute, asi pole selles et sain 30 min, vaid selles et asi on põhjuseta. Nad ütlesid et ma olevat sõimanud djrico'ga, sest ma ütlesin djrico lausele: ''inglise keel keelatud'' vastu ''serveris pole reeglit kust oleks keelatud inglise keel'' http://klotscraft.ee/reeglid/

kus pole väidetud ühtegi sõnagi teiste keelte kasutamisest, on eesti server ss on, miks ss ameerika servudes prantsalased on vms...

Kui ma ei tohi kasutada inglise keelt eesti servus + pole reeglit vastu et ma ei tohiks + mingi djrico (kes väidab et ta sõber on abiomanik ja ähvardab baniga, mis peaks tõenäoliselt olema reeglite vastu Ei tohi teisi ähvardada, käsutada ega muud sellist (v.a. kui on olemas luba või õigus).

(Karistus – hoiatus kuni 1 nädal ban’i) see on toodud otse klotscraft.ee/reeglid/ leheküljelt, kui ei usu ss minge lehele ja nr. 17 reegel.

Neil pole voli selle jaoks et mulle mute panna.

Soovitan ka teistel hoida sellest serverist eemale, kus 14 aastased poisid on nii kõvad et kohe kutsuvad KlotsCrafteri ja Admini kohale enda eest rääkimiseks.

Pilt tõestuseks: http://www.upload.ee/files/4418769/tode.png.html

 

PS! Ma ei tulnud tahtma mingid UnMute, vaid seda et te ka saaksite teada missugused inimesed seal mängivad.

 

Tänan lugemast!

Citizen18

All rights deserved, personal opinion.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.