Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Müüa 4 Kõrgete statsidega Oldschool runescape accounti!

Soovitatud postitused

2 Konto Puhul olen Esimene omanik!

Kuna Ilmselt tekib küsimus miks ma neid kontosid müün siis vastuseks : Tahan päris elu tagasi :)

Pangast ma ei hakkanud pilti tegema, aga võin õelda niipalju kõik vajalikud quest itemid muu crap on olemas! Kasutal on 177 questpointsi.

Black markid 1 mute Kuna ütlesin in game cheaprsgold sain 2 päeva insta mute :D Selle konto puhul ma jätkan ka loomulikult treenimist!

Mingit alghinda ei pane lihtsalt pmi mulle mis oleks max summa ja lisa kasutaja total level privaat sõnumisse! Olen Esimene omanik. OK hind 250€

p_evik.jpg

Samuti olen ka selle kasutaja esimene omanik! Tegin selle kunagi endale stakemiseks , aga mingil keerulisel asjaolul tegin ka prayerit(häbi mul olgu). Kasutajal on tehtud ainult mõned üksikud questid. Blackmarkid puuduvad. Rune defender ainuke asi mis pangas mainimist väärib! Str 99 Tõenäoliselt selleks ajaks kui uue omaniku kasutaja leiab!

OK Hind 150€ Müüdud 230€ eest!

untitled.png

Selle konto Esimene omanik ma küll ei ole, aga olen kuulnud pidi olema viisakas ja lugupeetud mees! Igaljuhul Kasutajal on väga viisakad statsid olemas ka quest cape + muud huvitavat manti! Pilt räägib enda eest!

OK hind 170€ Müüdud 250€ eest!

amazing_account.png

Ei ole küll esimene omanik, Aga kõik informatsioon tuleb kasutajaga kaasa! Sellel kasutajal eocs ka väga head statsid 6x99 + 2040 total!

OK Hind : 220€ Müüdud 315€ eest!

Konto.png[/url]

Makseviisid: Seb, Swed, skrill, 07 gp, rs3 gp, krediidi pank ja nordea pank.

IN GAME: Kaabakas

Elukoht: Kuressaare

Muudetud liikme Kaabakas'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.