Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Otsin stallide testijaid! 50€ iga leitud stalli pealt.

Soovitatud postitused

Otsin inimesi, kes otsivad mängus lambikaid itemeid mis võiksid olla duel arena stall itemid.

 

Mis on stall? Stall on item, mida kasutades viivitab selle animatsioon vastase lööki. Tihtipeale pole antimatsioonid nähtavad, kuid siiski mingi itemi kombineerimine või mingi "option" viivitab lööki.

 

Kuidas neid testida? Kui kaks accounti löövad näiteks whipiga (ükskõik mis relv) üksteist täpselt samal ajal, ja üks neist kasutab stall itemit täpselt sel hetkel kui relv liigub, siis tema peale tekkinud löök tekib hiljem nähtavale. Ehk duellis kui mõlemad on red bar siis on koguaeg sinu pid = viimane löök. Peab lihtsalt täpselt löögi hetkel (enne damage tekkimist) kasutama mingit itemit, nt vajutama selle optionit või kombineerima seda millegiga.

 

Näited vanadest stallidest mis on fixitud: impious ashes (scatter option), bones (bury option), games necklace (rub option), branches (cut option), celebration cake (light option), starting horn (blow option), achievement banner (select-motto option), use emerald ring on emerald enchant tablet, use polypore spore on polypore staff +fire runes, use fungal flake on mycelium visor web (+other mycelium armor), bailing bucket (empty option), use emerald on silver sickle (b), silver sickle (bless option), use golden wool on unstrung lyre, use unpowered symbol on book of zamorak, use unblessed symbol on saradomin book, make a long vine from small vine (x3), drink sq'irk juice (potions enabled), use bones to peaches tablet on bones, make cramulet (or dismantle amulet option).

 

Põhimõtteliselt mida ma tahan, on et keegi otsiks igasuguseid lambikaid itemeid millel on mingisugune kasutuse võimalus ja neid siis testiks. Kui leiate itemi mis viivitab lööki saate iga leitud asja eest 50€. Lihtne kuid aeganõudev. PS! Ainus tingimus on, et stalli oleks võimalik kasutada dueli ajal rohkem kui 1 kord. Juhul kui leiate kehvema asja (1x per duel) saate 20€ leiu pealt.

 

Küsimused jms skype teel:

Skype: olen.raivo@hotmail.com

Raivo S.

Tartu

Muudetud liikme RECOGNIZE'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.