Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

CS,CSS,CS:GO Probleem

Soovitatud postitused

Tervist vahvli mürakarud!

 

 

On siis csil sellinne probleem, et hitbox register ei tuvasta mu kuule vmidagi.. Põhimõtteliselt enemy on mul otseees seljaga, lasen talle 4 kuuli otse pähe ei midagi. Spraydes ei saa nagu üldse pihta, see on igas source mängus. Aga avastasin, et nonsteam 1.6'l ei ole seda probleemi ja hitin korralikult neid enemyd. Ma varem mängisin csi 2a tagasi siis oli kõik OK, aga nüüd lihtsalt saan ka nuubimatelt pubikangelastelt surma. Avastsin ka, et see probleem ei eksisteeri aind minul, vaid paljudel üle maailma. Video siis mis demonstreerib minu probleemi,

 

-----------------------------

 

Ja veel see, et kui csi algul peale lasen ss ei ole aga peale 1 päeva läheb tagasi sitax. Ja kui uue windowsi lasen ss ei ole seda mingi 1nädal ja keerab jälle ära wtf!

Muudetud liikme depz'i poolt

signa.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.