Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.
Tervist!
Külastasin siis täna hommiku perearsi ja kooli ma ei läinud. Perearstiks on viljandi perearst Henn Sepp. Endaarust oli mul küll erakorraline, ei saand enam normaalselt olla, kuna tegu oli nakkushaigusega ja see oli väljakannatamatu. Läksin siis perearsti keskusesse ja sees olles märkasin, et Henn Sepa juures ei ole absoluutselt kedagi. Koputasin ja kuulsin, et ta kutsus mind sisse, läksin siis sisse ja sain kohe sõimata, et miks ma ei registreerind. Seletasin talle siis, et ma olen üksinda kodus ja mul ei ole kõneaega, et ette helistada. Teda see tunduvalt ei huvitand, aga kuulas siis mu mure ära, kirjutas rohud välja ja siis küsisin, et kas ma tänasekohta kohta tõendit. Kihe hakkas jälle ülbitsema, et ta ei anna mulle tõendit kuna olin seal vaid 5 minutit. Ütlesin, et mis ma siis õpetajale ütlen, ta vastas et pole temaasi.. Nja tahtsin siis teada kaua ma seal ruumis olema pean, et ma tõendit saada, aga ei vastand ja käskis mul minema minna.
Jaga seda postitust
Postituse link