Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Nonii.. Otsustasin ka windows 7'ga hüvasti jätta, et panen ka windows 8 peale ära, mis ta si**a ära ei ole, KUID nüüd asjatundjatele küsimus - Kas Windows 8 operatsioonsüsteemiga on ka automaatsed wifi draiverid või peab ka need ise paigaldama? Olen peale panemas siis Windows 8.1 PRO , ehk jagate tagasisidet selle kohta? Tegu on küll X64 op süsteemiga ehk teisisõnu vist 64bit?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Päris normal OS aga suht kelbast võib visata kui kusagilt "tasuta" saad :D

Integreeritud seadmete draiverid peaks ta ise automaatselt tõmbama... Kui nett järel vist


xx_69MLGquickscope360BlazeIt420MihkužTheM8Rektrr69_xx

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Kas windows 8 on keelanud ära piraat windowside kasutamise ?? Igastahes tõmmata sai netist ja setup ei käivitu, loeb aint protsendid ära ja nii ta jääbki. Kas kellegil on kogemusi piraat Windows 8ga ??

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Author of the topic Postitas

Installimine installimiseks, sellega saab igayks hakkama ning hetkel olen saanud windows 8 toimima ja ei ole hetkel pretensioone, mis puutub Siimu siis no kui sult m6istlikku soovitust v2lja ei tule, millest me veel r22gime.. Natukene debiilne on postitada kui sul eriti tarka 6elda pole.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Tulla foorumisse nutma, et sul ei tööta korralikult piraat Windows... Windowsi ISO saab MS lehelt, Windows 8 koodi alates 10-20€ eest. Mis sul tõesti on nii rasked ajad, et ei suuda seda 10 eurotki maksta, et saada legaalsel teel töötav tarkvara?

Kui oled valinud selle tee, siis otsi ise endale lahendus. Kas tõesti pead õigeks, et teised peavad sind aitama piraat tarkvara töölesaamisega?

 

Ma ei tea, kas mul jäi kahe silma vahele või ei olegi foorumi reeglites mitte ainsatki sõna piraatluse teemadel? Ma olen siin foorumis oleku ajal ikka päris hulganisti kohananud postitusi ja teemasi, kus aina palutakse abi, miks mõnes piraatversiooni tarkvaras jms ei tööta see, kuidas tööle saada jne nagu siinsed kasutajad arvaksid, et piraatlus ei oleks mitte midagi ning täiesti tavaline ja lubatud värk. Uskumatu suhtumine. Ja siis veel tulla pahandama, et ei aidata...

Muudetud liikme Siim+'i poolt

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Viga ongi selles, et kasutad piraattarkvara. Ametlikul viisil saadud ese on arendaja poolt kindlaks tehtud, et on toimiv ning see ka toimib. Piraatversioonide puhul ei tea sa kunagi, mida kräkkerid on sisse visanud (alates pisiveast kuni Trooja hobuseni välja). Nii, et kui see ei toimi sul, leia alternatiivne lahendus selle paigaldamiseks.

Lihtne näide enda elukogemuse puhul - ametlikul viisil saadud kood ning piratebay'st alla laetud Windows 8 ISO (P2P laeb üldiselt kiiremini, kui otse arendajalt). Installi ajal ei olnud hullu midagi, pärast installi enam aknaruudukestest bootimise ajal edasi ei läinud. Must pilt ja vsjo. Järgnevalt laadisin teise arvutiga alla Microsofti lehelt, kõik toimis.


29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.