Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Mass Effect 2 jookseb kokku

Küsimus

VIP

Paluks abi, Mass Effect 2 jookseb pärast esimest cutscene kokku. Ma näen need kohad ära kus Normady tulistatakse alla, ma lähen Jokeriga rääkima ja seda, kuidas mind taastatakse, aga pärast seda läheb ekraan mustaks ja mäng läheb kinni. Ma olen proovinud DirectX'i uuendamist, mängu erinevate resulatsioonidega käivitamist, peaaegu kõiki õpetusi, mis oleks pidanud selle probleemi kaotama, aga ikka pole tulemust. Oleksin tänulik , kui keegi saaks mulle savegame valmis teha(kus on ainult karakter valmis tehtud).

Jaga seda postitust

Postituse link

2 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
Paluks abi, Mass Effect 2 jookseb pärast esimest cutscene kokku. Ma näen need kohad ära kus Normady tulistatakse alla, ma lähen Jokeriga rääkima ja seda, kuidas mind taastatakse, aga pärast seda läheb ekraan mustaks ja mäng läheb kinni. Ma olen proovinud DirectX'i uuendamist, mängu erinevate resulatsioonidega käivitamist, peaaegu kõiki õpetusi, mis oleks pidanud selle probleemi kaotama, aga ikka pole tulemust. Oleksin tänulik , kui keegi saaks mulle savegame valmis teha(kus on ainult karakter valmis tehtud).

On sul ikka originaal mäng?

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
VIP
Author of the topic Postitas
On sul ikka originaal mäng?

Jah.

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.