Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Soovitatud postitused

Väga kindlalt väita ei või, kuid, kui pordid lahti pole on vist üks võimalus Torrent häälestada proxy serverile ja siis vist toimib. Mul omal vahepeal üks mobiili pulk ei tõmmanud ja siis sai sobratud setingutes ja selline variant avastatud. On kül veidike aeglasem ja teinekord ühendub kaua.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Starmani netiga ei ole mingeid probleeme torrentitega.

Just Elioni klientidelt olen kuulnud, et vahetevahel vaja mingeid porte lahti teha (kas siis mängudes serveritega jama või siis allalaadimistel), kuid Starmaniga küll sellega seal jaurama ei pea hakkama.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Starmaniga iseenesest saab, aga Starman Zuumnetiga (see mis levib õhukaudu) ei saa koheselt. Pead kas proxyt kasutama või tõmbama vuze downloaderi ja seal mingid settingud ära vahetama (youtubes õpetus täiesti olemas, endal töötab) ja siis saab.


Baw.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.