Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Küsimus

Tervist!

Et siis selline küsimus, et väga paljud foorumid, kuhu olen sattunud kasutavad vBulletini tarkvara.

Küsimus on siis selline, et kust nad saavad selle? Ei usu eriti et hakkavad välja käima üle 100€ (Eriti kui

on tegu väikese serveri/lehega)

Ei taha kedagi solvata, lihtsalt tahan teada, kust nad selle said.

Jaga seda postitust

Postituse link

16 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

• 0
SUPERVIP

On olemas ka nulled vbulletin, kuid seda ei tohi kasutada. Õige vBulletin maksab ja maksavadki 100€.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Kui ei kavatse maksta, siis on parim MyBB imo. Kusjuures MyBB ei saki. See on parim, mida saab tasuta imo, PhpBB on ka hea. Paljud suured mänguserverid kasutavad MyBB või PhpBB ja neil ei olegi vaja mingit sadat eurot plekkida, et saada foorum endale. Kuid selle peale ma ütlen, et igal ühel on oma maitse, igal foorumil on omad miinused ja plussid.

Muudetud liikme Mad[R]ound'i poolt

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0

Pole mõtet alguses võtta seda eriti kallist. Kui küsida, siis mis on vBulletinil väga rohkem? Kas sul on vaja neid vBulletini lisasid? Ma ostaks vBulletini foorumiga/vms teenitud rahast, enda rahast ma ei ostaks küll.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Vaevalt sinuga midagi juhtub kui nulled vBulletin kasutad, võibolla kui keegi repordib võidakse lehekülg kinni panna, aga selle vältimiseks soovitan osta hosting sealt http://bulletproofvps.com/ ning võid rahulikult oma illegaalset foorumit seal jooksutada.

ound;2430576']Pole mõtet alguses võtta seda eriti kallist. Kui küsida' date=' siis mis on vBulletinil väga rohkem? Kas sul on vaja neid vBulletini lisasid? Ma ostaks vBulletini foorumiga/vms teenitud rahast, enda rahast ma ei ostaks küll.[/quote']

Kindlasti vBulletin on kõvasti turvalisem kui MyBB/PhpBB.

game-discounts-cheap?refcode=4d888b218ded

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP
Vaevalt sinuga midagi juhtub kui nulled vBulletin kasutad, võibolla kui keegi repordib võidakse lehekülg kinni panna, aga selle vältimiseks soovitan osta hosting sealt http://bulletproofvps.com/ ning võid rahulikult oma illegaalset foorumit seal jooksutada.

Kuu hosting on 17$/kuu. Hostid sealt 8 kuud, on sul juba olemas vBulletini raha. Ning saad palju odavamast kohast endale võtta hostigu. Seega see ei ole mõtekas.

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
Hostingut pole vaja, see on juba olemas ;) Lihtsalt foorumi tarkvara on vaja.

Kui raha pole, siis võta phpBB kasutusele. Omast kogemusest räägin, päris hea foorumitarkvara. (Isegi parem kui vBulletin, kahetsen, et ostsin vBulletin litsentsi, aga ei viitsi enam litsentsi maha müüa ja siis konverteerida ümber phpBB'ks)

Pole seda IPBoardi proovinud, aga millalgi plaanis osta kui raha koos.

prica_kommuun_s.png

Jaga seda postitust

Postituse link
  • 0
SUPERVIP

Soovitan sulle xenForot, myBBd, phpBBd ja IPBoardi.

"The true sign of intelligence is not knowledge but imagination."

- Albert Einstein

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.