Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...

Probleem digiplay või originiga?

Soovitatud postitused

VIP

Tervist.

Ostin üleeile digiplayst endale bf4. Eile sain koodi kätte ja panin selle originisse sisse. Kõik tundus ilus ja värki.

Koodi sisse ära panin siis ütles et ja et selle koodi eest saab bf 4 premium. panin sealt edasi ja edasi ja siis viskas ta mu emailile. et verifige see email ära.

Tegin selle ära ja logisin enda origin kasutajasse sisse ja voila. Polnud ei mingist battlefield 4 premiumist haisugi.

KIrjutasin selle koodi uuesti sisse ja ütleb et kood ära kasutatud.

Kirjutasin digiplayse et abi saada aga ei midagi, ( helistasin ka aga ei võta vastu.)

Kas kellegil on sellist probleemi olnud?

Kas see võib olla siis origini või digiplay viga?

3e851e6f514c109.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

Pigem juba Origini probleem, kui sul mäng ei ilmu sinu mängudesse ja sa oled koodi ära sisestanud, kontakteeru origin supportiga vms.

Ja Digiplay tundub ülikahtlane värk, ise ei julgeks sealt mitte midagi osta + sinu jutu järgi tundub sealne tugi pm 0, mingi isehakanud käkk, pigem telliks kindlalt originist otse selle mängu.

YM aka Young M​oney

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP
Author of the topic Postitas

kunagi keegi reklaamis seda lehte ( vist see HD tanel) ja vaatasin et voila päris hea hind.

Kirjutasin neile fbse, kui tellimuse teed siis saab mingi tagasiside jätta ( sinna kirjutasin enda probleemist) ja siis helistasin ka aga keegi ei võta vastu. ( mingi nr oli nende kodulehel.)

3e851e6f514c109.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

See on Origini probleem, sest kui koodi sisestamisel näitas, et saad BF4 Premium, siis ei saanud see kuidagi olla tavaline BF4.

game-discounts-cheap?refcode=4d888b218ded

Jaga seda postitust

Postituse link
SUPERVIP

BF4 premiumiga nii, et HDTaneli pood andis sulle vale asja. Ehk siis see on ainult premium key, see on nagu DLC tavalisele Bf4-le. See ei kadunud sul ära, kui sa ostad BF4 juurde, siis see on sul premium. Ta ei andnud sulle tavalist mängu vaid lisa DLC. Kontakteeru kindlasti HDTaneliga.

5LmT5nZ.png

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

Bf4 on mul olemas aga kus ma näen ,et mul see premiumiks läheb?

Kuskil veel aktiveerima või muutub see siis premiumiks kui ma mängin?

3e851e6f514c109.gif

Jaga seda postitust

Postituse link
VIP

sain korda. ( ea help oli seekord hea abiline. :) )

Äitah

3e851e6f514c109.gif

Jaga seda postitust

Postituse link

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

• Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.