Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

PC build

Soovitatud postitused

SUPERVIP

Täitsa vahva set on, kuid:

1. HDD jahuti on täiesti mõttetu. Ketas jookseb sul kastis stabiilselt 25-35 kraadi, mis on vägagi normaalne temperatuur.

2. See 5 eurone jahuti asenda kohe veidi paremaga, näiteks Hyper 212 EVO või mõne Arctic Cooling toodanduga.

3. Termopasta, mida sa valisid, on väga jama - termoinduktiivsus on väike või absoluutselt puudulik. Kui vaja, siis võta Arcticu MX-seeria termopastat.

4. Toiteplokk vähemalt 750W, kui hakkad soetama R9 280 kaarti, see üksipäini nõuab juba suurt koormust. Toiteploki valimisel väldi odavamaid firmasid (Chieftec pole küll nii hull, aga kõiksed margita toited + huangjangid jäta ära).

5. DVD-draiv pole nüüdisaja arvutites üldse vajalik - OS'i install käib läbi mälupulga ning tänapäeval mängurid eelistavad mänge hoida Steam kasutajas. Samuti suur osa väikseid eestlasi pirab mänge. Seega, väga kasutu värk.

 

Nende asjade asemel tao parem raha juurde 280x videokaardi jaoks (või kergem - Hinnavaatluses liiguvad tutikad 280x kaardid a la 170 euro eest).


29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Ei soovita neid AMD FX protsessoreid , jooksevad kuumalt , amd lubab küll 4.0 ghz aga tegelt jookseb halvemini , mängimisel fps dropib pole stabiilne ( ei oska öelda täpselt antud protsessori kohta).Selle raha eest saada juba i5 omale sisse mis on tunduvamalt parem ja stabiilsem protsessor !

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Selle raha eest on i5 sama hea kui kasutu, kuna korvab juba pool hinnast. Kui ehitad odavat arvutit, siis AMD on hea valik. Pluss, AMD jooksel heal juhul 10-15 kraadi soojemalt, kui Intel, mis pole kuigi suur asi (samas AMD protsessorid peavad ka suuremale kuumusele vastu). Mängudes dropib FPS mitte protsessori pärast, pigem graafikakaardi pärast (halb klokk või kaart hakkab ära vajuma).


29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.