Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Moderaatorid

Soovitatud postitused

VIP

Siin foorumis on moderaatorid virgad banne ja warne jagama,kuid teemasid kus on asjad müüdud või mis on ei tea kui vanad ei taheta kustudada?Milles probleem on?Minu küsimus siis sellele: MIKS TE SAITE MODERAATORITEKS?Et teisi bannida ja warnida?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline

Turu foorumites näidatakse tavasätete järgi ainult 2 nädalat vanu teemasid ning lisaks sellele sulgeb süsteem automaatselt kõik teemad, kuhu pole keegi postitanud 30 päeva.

 

Milleks moderaatoritele lisatööd, kui seda teeb süsteem automaatselt?

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Eniveis.

Miks muutis Eo mu teema pealkirja? Ma pole palunud tal.

Jagas mulle warni, et hinda ei kommenteerita (võtan omaks) ning natukese aja järel sain PMi Rapidloadilt, et mu teema pealkiri on muudetud.

 

Rapidload ei saada sulle kirju :D. Se on automaat sõnum, kui ma ei eksi!!!


Tere

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline blu

Täpselt bootsman.

Ja rapidload mainis ka kunagi väga ilusti ära: " Kui sulle ei meeldi rs2eesti kogu tema olemuses, on maailmas lehti küll, kuhu võid minna, sa ei pea siin olema kui ei sobi "

Ja samas kui ma näen päevast päeva, et müügi teemades on pealkiri vormistatud nii : muun kasutajat ; müüN KasuTaahat ; ostke compat 5556 , ning teemades pole ikka pilte, kuigi on ilusti öeldud ühe reeglina, et kui pole pilte = warn.

Ning kui päevast päeva näen seal ka free bumpe, mõttetut loba ja scammeriks süüdistamist ilma pildita, tahaks ma teada, et kas ma siis ei pea warnima?

Nii ei õpi ju keegi kunagi midagi, kõik on õigustatud ja eriti kui on tegu meie armsate foorumlastega kes ostavad ( ärivad ) runescapega, tahaks ma olla kindel, et nad ei saa petta :P Uskuge mind see on kõigile parem, kui et laseme free bumpid lubatuks, teemad ilma piltideta, scammimine oleks lubatud, mõttetu spamm ja muu ka.

 

 

~ Reborn.

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
Külaline
This topic is now closed to further replies.
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.