Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
  • 0

Starmani ZuumTV ning -NET

Küsimus

9 vastust sellele küsimusele

Soovitatud postitused

  • 0

Nagu ma olen aru saanud, vnoh, seal esinduses öeldi, et see ZuumNet on elisa või mis iganes see kompanii neil seda Mint netipulka pakub, et see ZuumNet ongi see Minti pulk. Vot nii, aga pulk on nõme kuna seal on see piirang peal kuu ajaga jne. ;)

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
SUPERVIP

Kasutan juba mingi aasta aega ZuumNeti. 7 megane, aga speedtestis näitab 11 ilusti ära. Suht rahul sellega, see on jah elisa võrgus vms. Ja sellest tuleb üks miinus, nimelt sellega ei lase torrente alla tõmmata, kuna elisa ära blockinud selle. Aga tõmbad endale vuze torrenti + cyberghostvpni ja siis saad. Tundub alguses keeruline kuigi ei ole. Aga muidu võib rahule jääda ja julgen soovitada, kui just igapäev torrentiga midagi tõmba, sest proxy tõmbab vähe downloadspeedi maha, mingi 800ga tõmbab mul.

 

E: See ei ole pulk ja sellega on ruuter kaasas ning ei ole mingeid piiranguid peal


Baw.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
Author of the topic Postitas
aw.^^;2426409']Kasutan juba mingi aasta aega ZuumNeti. 7 megane, aga speedtestis näitab 11 ilusti ära. Suht rahul sellega, see on jah elisa võrgus vms. Ja sellest tuleb üks miinus, nimelt sellega ei lase torrente alla tõmmata, kuna elisa ära blockinud selle. Aga tõmbad endale vuze torrenti + cyberghostvpni ja siis saad. Tundub alguses keeruline kuigi ei ole. Aga muidu võib rahule jääda ja julgen soovitada, kui just igapäev torrentiga midagi tõmba, sest proxy tõmbab vähe downloadspeedi maha, mingi 800ga tõmbab mul.

 

E: See ei ole pulk ja sellega on ruuter kaasas ning ei ole mingeid piiranguid peal

 

Kas sellega ei ole võimalik tõmmata torrenteid? :O Ma ei taha küll mingeid vaheprogramme tõmbama hakata. Kuidas ping mängudes on? Maakoht või linn? Teatud kellaaegadel kiirusega seotud droppe ka on?


 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
SUPERVIP

On täiesti võimalik tõmmata torrente ja tõmban ise ka suht tihti. Jah, pead 2 vaheprogrammi tõmbama. Utorrenti asemel vuze torrenti ja proxy(cyberghost nendest parim valik) ja siis saad täiesti tõmmata. Linnas suht. Ping on mingi 60-90, kõigub vahest. Mingeid droppe pole küll selle aastaga esinenud, et hommikul on kiirem nett kui õhtul vms. Sellist jama ei ole olnud. Samas oleneb ka kus sa elad kui maal siis eks ta ole vähe aeglasem ja tujukam, aga kui linnas siis sobib väga hästi. Ja kas mingit prooviaega ei ole võimalik sealt võtta? Et testid nädalake vms? Soovitaks seda varianti.

Muudetud liikme ' Baw'i poolt

Baw.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
Author of the topic Postitas
aw.^^;2426412']On täiesti võimalik tõmmata torrente ja tõmban ise ka suht tihti. Jah' date=' pead 2 vaheprogrammi tõmbama. Utorrenti asemel vuze torrenti ja proxy(cyberghost nendest parim valik) ja siis saad täiesti tõmmata. Linnas suht. Ping on mingi 60-90, kõigub vahest. Mingeid droppe pole küll selle aastaga esinenud, et hommikul on kiirem nett kui õhtul vms. Sellist jama ei ole olnud. Samas oleneb ka kus sa elad kui maal siis eks ta ole vähe aeglasem ja tujukam, aga kui linnas siis sobib väga hästi. Ja kas mingit prooviaega ei ole võimalik sealt võtta? Et testid nädalake vms? Soovitaks seda varianti.[/quote']

 

Võimalus prooviajaks on teoreetiliselt olemas, sest seaduses on nii kirjas, kuid see klienditeenindaja ütles, et nemad ei paku sellist võimalust. Kindlasti tuleb hakata seadusi määrima nina alla siis.


 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
  • 0
SUPERVIP

Kiirus oleneb tugijaama kaugusest ning kasutajate arvust, kes sama tugijaama otsas on.


game-discounts-cheap?refcode=4d888b218ded

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.