Mine sisusse
Otsi siit
  • Rohkem valikuid...
Otsi tulemusi mis sisaldab...
Otsi tulemusi...
Jälgi teemat sisse logides  

Archos 45 Platinum touchscreen

Soovitatud postitused

Tervist!

 

 

Sellinne probleem siis, et ostsin omale 1a'st telefoni Archos 45 Platinum. Telefon kukkus mul ükspäev maha jacpuuteekraan läks katki. Probleem on nüüd sellinne, et garantii seda ei kata ja võtsin ühendust nii 1a kui ka Archosega ning nemad samuti ei ole nõus mind kuidagi aitama :( Sooviksin siis teada saada, ega kellelgi ei ole just varuosadeks seda telefoni müüa või oskab mind kuidagi teistmoodi aidata?? Näieteks äkki läheb sinna veel mõni teine puutekas vms.

Muudetud liikme KFC'i poolt

| Veebiprogrammeerija & Veebidisainer |

 

 

 

 

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites
SUPERVIP

Jama on selles, et tegu ongi sellise nö "odavamapoolse" telefoniga, millele juppe nii kergelt saada ei ole. Hiina telefonid on üldjuhul kõik identsed, kuid brändihiinakad on täiesti erinevad. Sulle ma soovitan anda telefon margi ametliku esindaja kätte, kes kindlasti oskab vastata sinu pretensioonile ja vajadusel ka telefoni tehasesse parandusse saata (Tretten Grupp OÜ). Sellisel juhul läheb remont nii kalliks, et kergem oleks uus telefon osta (sõbral läks üks samuti tundmatu Overmax firma telefoni ekraan lõhki, maksis 150 euri paranduse eest).


29wqo2f.pnglogo.pngveebo_logo.png

Jaga seda postitust


Postituse link
Share on other sites

Kommentaari lisamiseks loo konto või logi sisse

Kommenteerimiseks peate olema liige

Loo konto

Liituge meie kommuuni uue kontoga. See on lihtne!

Loo uus konto

Logi sisse

On juba konto? Logi sisse siit.

Logi sisse nüüd
Jälgi teemat sisse logides  

×
×
  • Loo uus...

Oluline informatsioon

Selle veebisaidi paremaks muutmiseks oleme teie seadmesse paigutanud küpsised . Võite kohandada oma küpsiste seadeid , vastasel juhul eeldame, et te olete küpsiste kasutamisega nõus kui jätkate veebisaidil sirvimist.. Palun lugege läbi Kasutustingimused ja Privaatsuspoliitika.